Libnet.ro
UNICEF

13:45

Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

B1 B1,
Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

Marian Oprisan, baronul PSD invins in alegerile locale organizate duminica, a avut o prima reactie dupa ce a pierdut presedintia CJ Vrancea. Marian Oprisan a postat luni un mesaj pe Facebook in care sustine. continuă pe B1

Nicusor Dan, prima reactie dupa aflarea scorului: Sunt mai bucuros pentru bucuria voastra!

Nicusor Dan a avut prima reactie dupa aflarea exit poll-ului la alegerile locale in Bucuresti.

Ludovic Orban, prima reactie dupa plangerea la DNA pentru continuarea campaniei: imi petrec ziua de sambata unde doresc

Premierul Ludovic Orban a avut o prima reactie dupa cePartidul Social Democrat PSD) a anuntat prin vocea liderului social-democratilor, Marcel Ciolacu, ca va depune o plangere la Directia Nationala.

Dana Budeanu, prima reactie dupa infrangerea Gabrielei Firea: Mi-ati ramas pe toate tocurile, saracilor

Dana Budeanu a oferit si prima reactie la infrangerea Gabrielei Firea, dupa ce a sustinut-o pe durata campaniei electorale. Vedeta a postat un mesaj pe contul personal de Facebook: V A LUAT O VIATA RAZNA CA.

Baronul PSD Marian Oprisan, debarcat de la sefia CJ Vrancea

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a anuntat, duminica seara, ca Marian Oprisan a pierdut aleger.

Lia Olguta Vasilescu, prima reactie dupa victoria clara de la Craiova

Lia Olguta Vasilescu a explicat, duminica, la Sinteza zilei, de ce crede ca a castigat detasat Primaria Craiovei. Aceasta a subliniat ca dupa infrangerile de la ultimele alegeri, acum PSD a castigat pe langa mandatul de primar si pe cele de la Consliliul Local si Consiliul Judetean.

Coliban, prima reactie dupa ce a fost ales primar al Brasovului: Sunt multe lucruri care necesita o atentie din prima zi de mandat

Allen Coliban a fost ales primar al Brasovului in urma scrutinului din 27 septembrie. Candidatul a declarat ca se astepta sa castige, desi nu multa lume le-ar fi dat sanse. Mai mult decat atat, primarul.

Marian Oprisan, pe cale sa piarda alegerile in Vrancea, anunta Rares Bogdan: Conform numaratorii noastre paralele am eliberat Vrancea de PSD

PSD ar urma sa incaseze o infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde baronulMarian Oprisannu ar fi reusit sa castige inca un mandat in fruntea Consiliului Judetean, potrivit lui Rares Bo.

Marian Oprisan a pierdut functia de presedinte al CJ Vrancea, dupa 20 de ani. Catalin Toma, candidatul PNL, a castigat cu 44,4% din voturi

Infrangere dureroasa in judetul Vrancea, unde Marian Oprisan, unul dintre ultimii baroni ai PSD de pe vremea cand Adrian Nastase era premier, si presedinte al Consiliului Judetean de 20 de ani, si-a.

Marian Oprisan pierde Vrancea dupa 20 de ani

Presedintele Consiliului Judetean Vrancea, Marian Oprisan, a pierdut, dupa votul de duminica, aceasta functie pe care o detinea de a aproximativ 20 de ani.

Rezultate alegeri locale 2020 Cine este candidatul PNL care a reusit sa il invinga pe baronul PSD Vrancea Marian Oprisan

Baronul PSD Marian Oprisan pierde functia de presedinte al Consiliului Judetean Vrancea dupa 20 de ani. Cel care a reusit sa il invinga la alegerile locale de duminica este senatorul liberal Catalin Toma, in varsta de 43 de ani.

ştiri de la B1

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )