Libnet.ro
UNICEF

10:15

Nebunie in capitala: inca nu se stie cum se invata in mai multe scoli din Bucuresti!

România Liberă România Liberă,
Nebunie in capitala: inca nu se stie cum se invata in mai multe scoli din Bucuresti!

Aparitia unor cazuri de infectare cu Covid-19 la o scoala si o gradinita dar si interpretarea eronat. continuă pe România Liberă

De ce copiii invata mai usor o limba straina: totul tine de cum functioneaza creierul lor

Sugarii si copiii mici au creiere cu o superputere, au constatat neurologii din Centrul Medical al Universitatii Georgetown. in timp ce adultii proceseaza cele mai multe sarcini neuronale.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Suceava, Prahova si Iasi Toate judetele au raportat noi imbolnaviri

Cele mai multe noi cazuri de coronavirus - 140 - continua sa fie in Capitala, in timpul ce Suceava revine pe primul loc in topul judetelor cu cele mai multe imbolnaviri raportate in ultimele 24 de ore.

Arges: Situatia epidemiologica inregistreaza o evolutie favorabila. Cele mai multe scoli incep cursurile dupa scenariul verde

Cele mai multe institutii de invatamant din judetul Arges vor incepe cursurile, in 14 septembrie, cu toti elevii in banci. Peste o suta de unitati scolare au optat pentru un scenariu mixt, verde si galben, in timp ce 50 de scoli se afla in situatia de a-i chema pe elevi la cursuri dupa scenariul galben. in comuna Vedea, unde rata de infectare depaseste 3 la mia de locuitori, situatia inca se analizeaza.

Mai multe companii aeriene ofera zboruri catre nicaieri

In incercarea de a reduce, pe cat posibil, o parte din pierderile generate de restrictiile de circulatie, mai multe companii aeriene ai lansat programe de zboruri spre nicaieri sau prefacandu-ne ca plecam in strainatate, scrie presa internationala.

Mai multe tari cer Romaniei sa nu organizeze alegeri parlamentare pe teritoriul lor

Mai multe tari din Europa recomanda Romaniei sa nu organizeze alegeri parlamentare pe teritoriul lor. Este vorba, in primul rand, despre Marea Britanie, Italia si Spania. Acestea nu vor ca romanii stabiliti acolo sa voteze fizic, ci doar prin corespondenta.

Cele mai multe noi cazuri de COVID-19, in Bucuresti, Prahova, Dolj si Iasi

Bucurestiul continua sa fie orasul cu cele mai multe cazuri de Covid-19 detectate zilnic, cu 220 de teste pozitive in ultimele 24 de ore, fata de 140 noi cazuri la raportarea precedenta.

Mai multe cazuri de COVID-19 depistate in randul profesorilor din Vaslui. Elevii trebuie sa vina in continuare la ore daca scolile sunt in scenariul verde

Mai multe cazuri de coronavirus au fost descoperite in randul profesorilor din Vaslui, cu cateva zile inainte de inceperea scolii. Nu mai putin de 11 cadre didactice din judetul Vaslui sunt infectate cu.

Negociatorul britanic David Frost: Marea Britanie si UE trebuie sa rezolve mai multe subiecte dificile, inainte de a incheia un acord comercial

Marea Britanie si Uniunea Europeana trebuie sa rezolve mai multe subiecte dificile, inainte de a incheia un acord comercial, a declarat joi negociatorul britanic David Frost, dupa ultima runda de discutii referitoare la relatiile viitoare dintre cele doua parti, transmite Reuters.

Mai multe angajate, agresate sexual de catre directorul institutiei publice in care lucrau

Directorul unei institutii publice din judetul Covasna este acuzat ca ar fi agresat sexual mai multe functionare. Barbatul isi chema angajatele in birou si le obliga sa intretina relatii sexuale cu el. Una.

Coronavirus in Romania: Cele mai multe cazuri, tot in Bucuresti. in doua judete au fost raportate doar cate 2 cazuri

Cele mai multe cazuri noi de coronavirus au fost raportate, joi, tot in Bucuresti - 201. Urmeaza judetul Bacau, cu 82 de infectii in ultimele 24 de ore, si Timis - 69.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,226 seconds )