Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nebunie in magazine de Black Friday! Unele produse, EPUIZATE in primul minut: Cat au cheltuit romanii peste noapte (VIDEO)

B1 B1,
Nebunie in magazine de Black Friday! Unele produse, EPUIZATE in primul minut: Cat au cheltuit romanii peste noapte (VIDEO)

Cea de-a opta editie a evenimentului de shopping Black Friday a debutat in aceasta dimineata, iar in prima ora de la lansarea campaniei s-au vandut peste 300 de mii de produse in valoare de aproape 150 de. continuă pe B1

Magazine Black Friday 2018: lista magazinelor ce organizeaza Black Friday in Romania

Vrei sa profiti la maxim de cel mai tare Black Friday organizat vreodata? Ti-ai luat liber de la serviciu special pentru a putea da lovitura de Blec Fraidei? N-ai procedat deloc rau! in cele ce urmeaza iti prezentam lista magazinelor Black Friday 2018 unde merita sa-ti investesti pretioasele minute pentru a investiga si descoperi cele mai bune oferte de Black Friday din Romania.

Catalog eMAG de Black Friday: 22 produse cu pret beton de Black Friday

Avem live pentru Black Friday. Ti-am aratat depozitul eMAG inainte de Black Friday. E timpul sa prezentam pe larg mai multe produse cu pret bun de Black Friday. LIVEBlack Friday in Romania.

eMAG scoate la inaintare noi oferte de Black Friday. 10 produse-vedeta

EMAG a lansat valul 2 de reduceri si vine cu oferte foarte bune la o multime de produse de Black Friday 2018. Chiar daca stocurile s-au epuizat in cazul unor produse, emag. ro a lansat alte reduceri la telefoane, televizoare si felurite electrocasnice.

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la pret de 3*

Luxul pe careti-l poti permite!Acesta este sloganul Sensodays. ro, magazinul online care, de Black Friday, intre 16 si 19 noiembrie 2018, te asteapta cu preturi avantajoase la peste 100 de branduri premium.

eMAG Black Friday: produse cu pret beton pe ultima suta de metri

Avem live pentru Black Friday. Ti-am aratat depozitul eMAG inainte de Black Friday. E timpul sa prezentam pe larg mai multe produse cu pret bun de Black Friday. Update:eMAG da un Mercedes.

Black Friday la eMAG: produsele surpriza care se dau ca painea calda

EMAG aduce de Black Friday o serie de produse surpriza, la preturi greu de refuzat. De la vacante in strainatate la rochii de mireasa, gasesti orice ai putea dori. Dintre categoriile de.

BLACK FRIDAY 2018. Mare atentie! Clientii care spera sa cumpere produse mai ieftine pot fi pacaliti de magazine

Clientii care spera sa cumpere produse mai ieftine de Black Friday pot fi pacaliti de magazine. Multi comercianti apeleaza la tot felul de trucuri pentru a incasa mai multi bani de la.

Black Friday la eMAG: 6 produse cu preturi exceptionale

Black Friday la eMAG incepe in mai putin de 24 de ore, iar mai jos gasesti sase produse pe care sa fii cu ochii maine dimineata. Ca de obicei, eMAG promite reduceri consistente pentru unele.

Black Friday la eMAG: ce produse s-au vandut cel mai repede

Black Friday 2018 a inceput la eMAG la ora la 6:56 atingand cote maxime in istoria evenimentului. in prima ora de la startul evenimentului eMAG a inregistrat comenzi de 130. 000 de lei cu 40% mai mult comparativ cu prima ora de anul trecut.

Black Friday la eMAG: 5 produse la mare reducere si acum stii stocul

EMAG va avea de Black Friday circa trei milioane de produse. Avem cinci dintre ele intr-o lista speciala ca sa stii ce sa pui in cos. Avem laptop, telefon, dar si placa.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )