Libnet.ro
UNICEF

21:15

De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la pret de 3*

Adevărul Adevărul,
De Black Friday, pe Sensodays ai produse de 5* la pret de 3*

Luxul pe careti-l poti permite!Acesta este sloganul Sensodays. ro, magazinul online care, de Black Friday, intre 16 si 19 noiembrie 2018, te asteapta cu preturi avantajoase la peste 100 de branduri premium. continuă pe Adevărul

Lenjerii de pat Cel mai mic pret la Black Friday 2018

Black Friday este cea mai mare zi de cumparaturi a anului, cand se fac mari reduceri si oferte interesante. Mai ales magazinele online au oferte grozave, unde puteti obtine o multime de chilipiruri.

Black Friday 2018 la Telekom: Ce telefoane gasesti la pret mai mic in oferta operatorului german

Telekom Romania anunta derularea campaniei de Black Friday in perioada 12-25 noiembrie 2018, cu discounturi de pana la 75% la peste 100 de modele de telefoane care pot fi achizitionate atat pe site-ul companiei, cat si din magazinele Telekom si ale partenerilor, impreuna cu abonamentele cu minute nationale nelimitate siinternet 4G nelimitatpe bunede la 5 euro pe luna.

elefant.ro da startul Black Friday 2018 pe 14 noiembrie, cu reduceri de pana la 90% la sute de mii de produse

Sub sloganul Black Friday vine mai devreme elefant. ro va da startul reducerilor din cadrul acestui eveniment comercial pe 14 noiembrie dimineata, sute de mii de produse urmand sa aiba discount-uri de pana la 90%.

Black Friday 2018 la FashionUP: reduceri de pana la 80%

FashionUP anunta o perioada prelungita de Black Friday 16-25 noiembrie), cu peste 100. 000 de produse, de la mai mult de 1. 000 de brand-uri.

Black Friday la camere de supraveghere si automatizari pentru porti

Black Friday este ziua perfecta pentru a obtine dispozitive de supraveghere cu nume de marca la preturi imbatabile. Pe VonMag. ro se vor gasi reduceri la sute de produse, din care fac parte:.

Black Friday mai lejer: Posta Romana te scapa de produsele nedorite

Posta Romana incearca sa tina pasul cu prezentul. inainte de Black Friday la eMAG, serviciul national de curierat are o veste buna pentru ce cumperi. Posta Romana a lansat pe 12 noiembrie un serviciu intitulat PostCollect Retur 30. Prin intermediul acestui serviciu, clientii pot returna in termen de 30 de zile produsele comandate de pe [] .

Romanul care s-a prajit cel mai tare pe Black Friday si eMAG

Niciodata nu stii daca Black Friday e o ocazie de-a prinde produse la reducere sau de-a veni cu teorii ale conspiratiei. Cea mai noua, si mai frumoasa, are legatura cu eMAG. in fiecare an,.

Cand incepe Black Friday. Ce gadgeturi vor fi la reducere anul acesta

Black Friday va incepe pe 16noiembrie la eMAG. Printre produsele care vor fi la preturi de Black Friday sunt televizoare, telefoane,.

Ghid practic de Black Friday. Cum sa nu fii pacalit de vanzator

In prag de Black Friday, Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor prin intermediul Centrului European al Consumatorilor Romania ECC Romania) a realizat un ghid pentru cei care vor sa profite de reducerile comerciantilor din perioada 16-30 noiembrie 2018.

BLACK FRIDAY 2018: suntem LIVE cu cele mai bune OFERTE!

Black Friday 2018 va avea loc anul acesta in vinerea de 16 noiembrie, dupa cum a anuntat eMAG, retailerul care a adus prima data conceptul in Romania . Dar cu siguranta reducerile se vor prelungi si pe perioada weekendului 17-18 noiembrie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )