Libnet.ro
UNICEF

19:00

Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

B1 B1,
Ce nebunie! VACANTA de iarna 2019 va fi mai LUNGA pentru ELEVII din ROMANIA! DECIZIA OFICIALA!

Vesti bune pentru elevii din Romania! Vacanta de sarbatori va fi mai lunga! NU O SA iTI VINA SA CREZI! CE A AJUNS SA FACA BIANCA DRAGUSANU PENTRU BANI! ASTA E PREA DE TOT! IMAGINI DEOCHEATE AU AJUNS PE. continuă pe B1

HOROSCOP DRAGOSTE pentru iarna 2019. Balantele intalnesc o persoana speciala, Gemenii au o perioada excelenta pentru romantism

Toamna este pe final, vin temperaturile scazute si parca e mai calduros cand ai cu cine imparti patul. Si cum stim ca nimanui nu ii place sa fie singur de Sarbatori, putem declara ca incepe sezonul.

HOROSCOP Cassandra Decembrie 2019. Vesti proaste pentru mai multe zodii. Atentie la aceste zile!

HOROSCOP Cassandra Decembrie 2019 vine, din pacate, cu vesti nu atat de bune. BERBEC Jupiter va scoate in cale oportunitati fabuloase, iar in viitor veti explora caile spre perfectionare, potrivit estisanatos.

Alegeri prezidentiale 2019. MAI: 182 de sesizari de posibile probleme privind procesul electoral. in Olt s-a prezentat la vot o persoana care figura ca fiind decedata

Un numar de 182 de sesizari privind posibile probleme in legatura cu procesul electoral in cel de-al doilea tur al prezidentialelor au fost inregistrate, pana in prezent, insa din verificari a rezultat ca peste 50% dintre acestea nu se confirma, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, relateaza Agerpres. Una dintre sesizari vizeaza o persoana din Olt, care a venit la vot, dar figura decedata.

Alegeri prezidentiale 2019. MAI: Au fost inregistrate 96 de sesizari de posibile infractiuni electorale, dintre care 32 nu se confirma Amenzi de 4.500 lei

Un numar de 96 sesizari de posibile probleme in legatura cu procesul electoral au fost inregistrate, pana in prezent, insa din verificari a rezultat ca 32 dintre acestea nu se confirma, a anuntat, duminica, purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, relateaza Agerpres.

Alegeri prezidentiale 2019: ghidul alegatorului pentru turul 2

Pe 24 noiembrie, romanii isi aleg al cincilea presedinte al Republicii, in turul 2 al alegerilor prezidentiale. Cei doi candidati ramasi in cursa pentru Cotroceni sunt Viorica Dancila, presedintele Partidului Social Democrat si Klaus Iohannis,.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019.Campania electorala pentru turul al doilea s-a incheiat

Campania electorala pentru turul al doilea al alegerilor prezidentiale, care a inceput pe 15 noiembrie, s-a incheiat sambata, la ora 7,00. Dupa incheierea campaniei electorale, se interzice difuzarea de.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )