Libnet.ro
UNICEF

13:00

DE NECREZUT! O femeie din Gorj a fost filmata in timp ce punea cioburi pe trotuar. Motivul este HALUCINANT (VIDEO)

B1 B1,
DE NECREZUT! O femeie din Gorj a fost filmata in timp ce punea cioburi pe trotuar. Motivul este HALUCINANT (VIDEO)

O femeie a fost filmata in timp ce arunca cioburi de sticla pe trotuar, in fata casei sale, pentru a-i impiedica pe soferi sa isi mai parcheze masina acolo. intamplarea a avut loc marti dimineata in. continuă pe B1

DE NECREZUT! O femeie din Targu Carbunesti a fost filmata in timp ce punea cioburi pe trotuar. Motivul este HALUCINANT (VIDEO)

O femeie a fost filmata in timp ce arunca cioburi de sticla pe trotuar, in fata casei sale, pentru a-i impiedica pe soferi sa isi mai parcheze masina acolo. intamplarea a avut loc marti dimineata in.

O femeie din Valcea a fost salvata dintr-o fantana dupa doua zile. Cum a fost gasita

O femeie de 41 de ani din comuna Salatrucel, care se afla de doua zile intr-o fantana in care a cazut accidental, a fost scoasa teafara si cu traumatisme minore, marti dupa-amiaza, de pompieri, a.

Motivul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit

Motiv de-a dreptul halucinant pentru care o femeie din judetul Timis si-a atacat sotul cu un cutit, chiar in fata copiilor. Sotii s-au luat la cearta, duminica, dupa ce au aflat ca prezenta la vot este.

Femeie din Valcea, salvata dintr-o fantana dupa doua zile. Cum a fost gasita

O femeie de 41 de ani din comuna valceana Salatrucel a cazut accidental intr-o fantana si a stat acolo doua zile, pana cand a fost auzita de un trecator, care a si alertat autoritatile. Ea a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2371 seconds )