Libnet.ro
UNICEF

01:05

Negociatorul-sef al UE pentru Brexit, candidatul din umbra la sefia Comisiei Europene

Adevărul Adevărul,
Negociatorul-sef al UE pentru Brexit, candidatul din umbra la sefia Comisiei Europene

Oficial, conservatorii europeni au deja un candidat pentru viitoarea sefie a Comisiei Europene. Dar nu este exclus ca lucrurile sa se schimbe. Potrivit Politico. eu, negociatorul-sef al Uniunii Europene pentru Brexit - francezul Michel Barnier - ar putea castiga aceasta cursa, chiar daca nu s-a lansat in ea. continuă pe Adevărul

Premiu pentru volumul Patrii din cuvinte de Bogdan Stefanescu

Editura Universitatii din Bucuresti are bucuria sa anunte ca volumul Bogdan Stefanescu, PATRII DIN CUVINTE. O TROPOLOGIE A DISCURSURILOR IDENTITATII NATIONALE, a primit unul dintre Premiile Asociatiei de Literatura Generala si Comparata din Romania pentru anul 2018, la sectiunea Teorie literara. Noemi Marin, cadru didactic la Florida Atlantic University si presedinte al Romanian Studies Association [].

Premiu pentru volumul Patrii din cuvinte de Bogdan Stefanescu

Editura Universitatii din Bucuresti are bucuria sa anunte ca volumul Bogdan Stefanescu, PATRII DIN CUVINTE. O TROPOLOGIE A DISCURSURILOR IDENTITATII NATIONALE, a primit unul dintre Premiile Asociatiei de Literatura Generala si Comparata din Romania pentru anul 2018, la sectiunea Teorie literara. Noemi Marin, cadru didactic la Florida Atlantic University si presedinte al Romanian Studies Association .

Dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora, CLASAT de DNA. Vezi motivarea

Procurorii DNA au clasat dosarul privind votul pentru alegerile prezidentiale din Diaspora. La baza deciziei sta refuzul Parlamentului de a incuviinta urmarirea penala a luiTitus Corlatean, cel care la v.

Candidat la sefia Comisiei Europene: Bulgaria va intra in Schengen de la 1 ianuarie

Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru presedintia Comisiei Europene, a declarat ca Bulgaria va intra in Schengen la 1 ianuarie 2019, informeaza presa bulgara. Declaratia a fost facuta.

Candidat la sefia Comisiei Europene: Bulgaria va intra in Schengen de la 1 ianuarie. Romania mai asteapta

Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru presedintia Comisiei Europene, a declarat ca Bulgaria va intra in Schengen la 1 ianuarie 2019, informeaza presa bulgara. Declaratia a fost facuta.

Stirile ProTV: Valul care umbreste Europa. Tot mai multi europeni cred ca evreii conduc lumea din umbra

Stereotipurile antisemite inca exista in Europa, astfel ca peste un sfert dintre cetateni cred ca evreii au prea multa influenta in sfera afacerilor, finantelor si in ceea ce priveste conflictele si razboaiele din jurul lumii.

Vot decisiv pentru Brexit. Ce se intampla daca parlamentul britanic respinge acordul

Premierul britanic Theresa May are nevoie sa obtina pe 11 decembrie in parlamentul de la Londra un vot favorabil pentru acordul privind Brexitul pe care l-a convenit cu Uniunea Europeana, dar critici fata de.

Zi decisiva pentru Brexit: Parlamentul britanic supune la vot pe 11 decembrie acordul privind termenii retragerii din UE

Parlamentul de la Londra se va pronunta pe data de 11 decembrie asupra acordului de retragere a Regatului Unit al Marii Britanii si Irlandei de Nord din Uniunea Europeana, document semnat duminica de liderii statelor membre ale UE la Bruxelles, a.

Be EU. Parlamentul de la Londra da votul pentru BREXIT

Marea Britanie e tot mai aproape de iesirea oficiala din Uniunea Europeana. Dupa ce Consiliul celor 27 a aprobat acordul dintre britanici si Uniune, acum Parlamentul de la Londra trebuie si el sa isi dea.

ANTONIO TAJANI: Acordul pentru Brexit va fi votat in ianuarie sau februarie

Parlamentul European va vota acordul privind iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana UE) in ianuarie sau februarie, a declarat ieri presedintele legislativului european, Antonio Tajani, citat de EFE.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )