Libnet.ro
UNICEF

15:45

Candidat la sefia Comisiei Europene: Bulgaria va intra in Schengen de la 1 ianuarie

B1 B1,
Candidat la sefia Comisiei Europene: Bulgaria va intra in Schengen de la 1 ianuarie

Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru presedintia Comisiei Europene, a declarat ca Bulgaria va intra in Schengen la 1 ianuarie 2019, informeaza presa bulgara. Declaratia a fost facuta. continuă pe B1

Candidat la sefia Comisiei Europene: Bulgaria va intra in Schengen de la 1 ianuarie. Romania mai asteapta

Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru presedintia Comisiei Europene, a declarat ca Bulgaria va intra in Schengen la 1 ianuarie 2019, informeaza presa bulgara. Declaratia a fost facuta.

Negociatorul-sef al UE pentru Brexit, candidatul din umbra la sefia Comisiei Europene

Oficial, conservatorii europeni au deja un candidat pentru viitoarea sefie a Comisiei Europene. Dar nu este exclus ca lucrurile sa se schimbe. Potrivit Politico. eu, negociatorul-sef al Uniunii Europene pentru Brexit - francezul Michel Barnier - ar putea castiga aceasta cursa, chiar daca nu s-a lansat in ea.

Manfred Weber: Bulgaria va intra n Schengen de la 1 ianuarie

Bulgaria va intra in Schengen la 1 ianuarie 2019, a declarat Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru presedintia Comisiei Europene, potrivit presei bulgare citate de Digi 24.

RALUCA TURCAN: Noi aratam semne obscene Europei, Bulgaria intra in Schengen

Prim-vicepresedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a afirmat astazi ca Bulgaria va intra in Schengen din ianuarie 2019 iar Romania nu din motive legate exclusiv de nerespectarea statului de drept si asigurarea unei justitii independente, desi este pregatita din punct de vedere tehnic.

Mana Comisiei Europene - intinsa pentru Italia

Comisarul european pentru afaceri economice si financiare, Pierre Moscovici, a dat astazi asigurari ca mana Comisiei Europene ramane intinsa pentru Italia, dupa ce guvernul de la Roma s-a arata dispus sa-si modifice bugetul pentru 2019, pentru a evita un conflict cu Bruxellesul, informeaza AFP.

MANFRED WEBER: Bulgaria va intra in Schengen de la 1 ianuarie

Bulgaria va intra in Schengen la 1 ianuarie 2019, a declarat Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru presedintia Comisiei Europene.

Orban ii cere premierului sa faca demersurile necesare pentru includerea in bugetul Comisiei Europene a fondurilor pentru pesta porcina

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a adresat, luni, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila in care ii solicita sa faca de urgenta toate demersurile necesare pentru ca in noua propunere de buget a Comisiei sa fie incluse fonduri suficiente pentru sprijinirea fermierilor afectati de pesta porcina africana.

Reactia Comisiei Europene pentru Teodorovici: Libera circulatie a lucratorilor este un drept fundamental n UE

Libera circulatie a lucratorilor din statele membre ale Uniunii Europene pe teritoriul UE este un drept fundamental al blocului comunitar, subliniaza, miercuri, Comisia Europeana, printr-un purtator de cuvant, ca reactie la declaratiile ministrului roman de Finante, Eugen Teodorovici, de marti, privind restrictionarea pietei muncii.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )