Libnet.ro
UNICEF

13:15

Be EU. Negocieri intense pentru sefia Comisiei Europene

Antena3 Antena3,
Be EU. Negocieri intense pentru sefia Comisiei Europene

Negocieri greoaie pentru viitorul presedinte al Comisiei Europene. Manfred Weber este candidatul propus de Partidul Popular European PPE) pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, insa nu are sustinerea. continuă pe Antena3

FOTO Planul de rezerva al PPE: Noua posibili candidati de centru-dreapta la sefia Comisiei Europene

In mod oficial, forta politica de centru-dreapta a Europei il sustine pe Manfred Weber, nominalizat pentru functia de presedinte al Comisiei Europene, in ciuda opozitiei din partea lui Emmanuel Macron si a altor lideri UE.

PENTRU PRESEDINTIA COMISIEI EUROPENE: Annegret Kramp-Karrenbauer il sustine pe Manfred Weber

Sefa Uniunii Crestin Democrate CDU) din Germania, Annegret Kramp-Karrenbauer, a declarat ca partidul ei il va sustine pe Manfred Weber pentru a deveni presedintele Comisiei Europene in ciuda faptului ca popularitatea sa este scazuta printre liderii europeni, conform Politico.

Cine sunt candidatii care au intrat in cursa pentru sefia PSD. Lista completa

Au inceput sa apara tot mai multi candidati pentru sefia PSD, in frunte cu premierul Viorica Dancila. Sunt exact candidatii la care te asteptai sa aspire la sefia partidului. Au ravnit de mult la puterea pe care o avea Liviu Dragnea in PSD, dar Dancila ii tine la respect, spre nemultumirea vechilor baroni. Cine sunt .

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1959 seconds )