Libnet.ro
UNICEF

01:05

Negocieri in PSD. Mihai Tudose, discutii cu Liviu Dragnea la Parlament

Antena3 Antena3,
Negocieri in PSD. Mihai Tudose, discutii cu Liviu Dragnea la Parlament

Sunt negocieri in PSD, dupa ce calculele lui Liviu Dragnea au aratat ca ar putea sa piarda puterea in partid. Mai multi baroni locali si-au aratat sustinerea pentru Mihai Tudose in ultimele . continuă pe Antena3

Dezvaluiri din timpul sedintei PSD. Ce s-a intamplat intre Mihai Tudose si Liviu Dragnea

Tensiunea e mare in interiorul PSD, iar Mihai Tudose si Liviu Dragnea nu au anuntat pana acum ca au ajuns la o intelegere. Cei doi s-au intalnit marti, dar nu au devazluit prea.

Ma, baieti, bagati-va mintile in cap. Mihai Tudose si Liviu Dragnea, trasi de urechi de unul dintre cei mai influenti oameni din PSD

In sedinta de joi urmeaza sa se ia decizii importante in Guvern, printre acestea si remanierile pe care vrea sa le faca Mihai Tudose, dar cu care Liviu Dragnea nu este de acord. Situatia nu este.

RUPTURA la varful PSD. Mihai Tudose, despre Dragnea: N-as putea sa spun ca suntem intr-un moment fericit al relatiei dintre noi

Scandalul de la varful coalitiei guvernamentale se confirma. Chiar premierul Mihai Tudose a afirmat intr-o emisiune la Antena 3 ca relatia dintre acesta si seful PSD nu este deloc una.

Tensiune maxima in PSD, Mihai Tudose ameninta cu demisia. VIDEO

In acest moment este tensiune maxima in PSD. Potrivit unor surse din partid, Mihai Tudose a amenintat ca va demisiona, dupa aparitia sondajului facut de institutul Avangarde, care arata ca Guvernul s-.

Intalnire Mihai Tudose - Liviu Dragnea la Parlament. / Tudose: Nu am primit demisiile ministrilor Sevil Shhaideh si Rovana Plumb

Premierul Mihai Tudose a declarat miercuri, la Parlament, ca nu a primit demisiile ministrilor cu probleme penale vizati de remaniere, Sevil Shhaideh si Rovana Plumb. Seful Guvernului s-a intalnit cu liderul PSD, Liviu Dragnea, in biroul acestuia de la Camera Deputatilor, iar intalnirea a durat o jumatate de ora, potrivit News. ro.

RASTURNARE DE SITUATIE in SCANDALUL URIAS din PSD. Anuntul facut de Liviu Dragnea

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, respinge din nou ideea unei crize intre PSD si Guvern si sustine ca il sustine in continuare pe Mihai Tudose pentru functia de premier. La partid se fac.

Culisele negocierilor de la PSD. Mihai Tudose si-a pus demisia pe masa

Comitetul Executiv al PSD se reuneste joi, pentru a cauta o solutie la criza care a lovit atat partidul, cat si Executivul. Potrivit Adrianei Dutulescu, sefa sectiei Politic a Antenei 3, premierul.

Mihai Tudose, despre relatia cu Liviu Dragnea: Nu as putea spune ca suntem intr-un moment fericit

Relatia lui Mihai Tudose cu Liviu Dragnea a inceput sa scartaie. Premierul spune ca nu are ce sa ii reproseze liderului PSD, insa relatia lor nu este intr-un moment fericit in acest moment.

Sedinta de urgenta intre liderii PSD. Ce au discutat Liviu Dragnea si Mihai Tudose

Presedintele executiv al PSD, Niculae Badalau, a declarat, marti, la sediul central al partidului, ca urmeaza sa aiba loc o remaniere guvernamentala. Va exista o remaniere. Atat timp cat.

Sondaj IMAS: Mihai Tudose, mai popular ca seful PSD, LIviu Dragnea

Romanii au mai multa incredere in premierul Mihai Tudose decat in PSD, iar increderea in Liviu Dragnea a cazut dramatic sub cea in partidul pe care il conduce, potrivit celei mai recente cercetari IMAS, scrie Digi24.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )