Libnet.ro
UNICEF

01:05

Negocierile din spatele dezbaterii Iohannis Dancila. Replica dura din partea echipei lui Klaus Iohannis

Playtech Playtech,
Negocierile din spatele dezbaterii Iohannis Dancila. Replica dura din partea echipei lui Klaus Iohannis

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, sustine ca echipele de campanie ale PSD si PNL s-au intalnit recent pentru a incerca sa organizeze o dezbatere electorala, insa liberalii ar fi dat de inteles ca presedintele Klaus Iohannis a refuzat dezbaterea intrucat Viorica Dancila nu s-ar ridica la nivelul sau. Gabriela Firea dezvaluie de ce nu . continuă pe Playtech

Scandal pe angajarea fiului Vioricai Dancila. Rares Bogdan, replica dura: Ce ii recomanda pe acesti copii?

Candidatul PSD la alegerile prezidentiale din 2019 a oferit declaratii surprinzatoare, in seara de marti, legate de angajarea propriului sau fiu in functia de consilier, la Curtea de Conturi. Scandalul care a fost starnit pe fondul unei asemenea dezvaluiri a fost comentat si de catre Rares Bogdan. Fostul prezentator TV de la Realitatea a avut .

Urzeala selfie-urilor la dezbaterea paralela Iohannis - Dancila. Ce a aparut pe paginile de Facebook ale liderilor PNL si PSD

Dezbaterea paralela Iohannis-Dancila a reprezentat un bun prilej pentru politicienii din cele doua tabere sa se intreaca in selfie-uri postate pe Facebook. Inaintea celor doua evenimente, dar si in timpul.

Tata, mama a murit! Povestea socanta din spatele unei sinucideri din judetul Bihor. Anchetatorii au declarat ca nu au vazut in viata lor asa ceva

Tata, mama a murit!. Asa incepe povestea unei sinucideri, care in final a ajuns sa scoata la iveala detalii de-a dreptul tulburatoare. Si in final, sa se ajunga la drama din spatele acestui pas.

Stirile Pro TV: Un detinut a castigat 1 milion de dolari din spatele gratiilor. Ce inselatorie a folosit

Un barbat condamnat la 24 de ani de inchisoare intr-un penitenciar din Nigeria, a folosit o retea de complici pentru a pune la punct o inselatorie online de pe urma careia a reusit sa faca o avere de un million de dolari.

VIDEO Primarul PSD din Buzau, despre Viorica Dancila: Nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru

Viorica Dancila nu-i nici geniu, n-a luat niciun premiu Nobel, cel putin pana acum, dar este reprezentantul nostru. Asa a descris-o primarul Buzaului, Constantin Toma, pe Viorica Dancila, prezidentiabilul PSD, aflata in campanie electorala la Buzau.

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2236 seconds )