Libnet.ro
UNICEF

16:00

12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Antena3 Antena3,
12 procurori au fost eliberati din functie. Klaus Iohannis a semnat decretele

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, decretele de eliberare din functie, ca urmare a pensionarii, a 12 procurori, intre care trei de la Parchetul de pe langa inalta Curte de Casatie si. continuă pe Antena3

Presedintele si-a prezentat bilantul primului mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorul: Cele mai importante momente din dialogul lui Klaus Iohannis cu jurnalistii, politologii si studentii prezenti la BCU (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis si-a prezentat, marti seara, la Biblioteca Centrala Universitara Carol I, bilantul primilor cinci ani de mandat la Cotroceni si viziunea pentru urmatorii. La eveniment au fost.

Emilia Gane, noul agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a UE Radu Cantar a fost eliberat din functie

Emilia Gane a fost numita luni in functia de agent guvernamental pentru Curtea de Justitie a Uniunii Europene, potrivit unei decizii a premierului Ludovic Orban, publicata in Monitorul Oficial.

KLAUS IOHANNIS: Este extraordinar de bine ca ati mers la vot

ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre contractul Huawei, Klaus Iohannis precizeaza ca locul Romaniei se afla in spatiul euroatlantic, existand si alte state cu care putem avea interese comerciale, mentionand ca Romania nu se afla in spatiul de valori al Chinei. -------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis sustine ca este un fan al indepentei justitiei. --------- *ACTUALIZARE - intrebat despre ce va face in legatura cu ritmul reformelor, Klaus Iohannis sustine ca o adevarata reforma se poate face modernizand Constitutia, insa momentan este imposibil. ------- *ACTUALIZARE - Klaus Iohannis acuza PSD-ul de o atitudine non-democrata, invitand romanii sa mearga la vot. ------ *ACTUALIZARE - intrebat daca a pus interesul personal in fata interesului national, sacrificand justitia, Klaus Iohannis a precizat ca a amanat referendumul pana a considerat ca produce efecte maximale. Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Klaus Iohannis, intrebat cum s-ar defini ca presedinte: Nu ma joc, nici nu dictez, prezidez(VIDEO)

Nu ma joc, nici nu dictez, prezidez, a raspuns Klaus Iohannis intrebat, marti seara, ce fel de presedinte a fost in primul sau mandat. Totul in contextul in care predecesorul sau, Traian Basescu s-a.

KLAUS IOHANNIS: Solutia mi s-a parut Orban si l-am desemnat

ACTUALIZARE - intrebat daca l-ar mai numi pe Dacian Ciolos premier, actualul presedinte declara ca atunci i s-a parut o solutie si ca acum solutia i s-a parut a fi Ludovic Orban. ---- *ACTUALIZARE - intrebat despre Exxon, Klaus Iohannis sustine ca fiind vorba despre o lege, s-a discutat in Parlament si s-a ajuns la o forma care nu a satisfacut nici o parte, nici investitorii, nici finantele publice. ----- *ACTUALIZARE - Despre OUG 114, Klaus Iohannis sustine ca a fost o modalitate prin care PSD sa obtina mai multi bani. ----- *ACTUALIZARE - intrebat despre romanii din Diaspora, Klaus Iohannis precizeaza ca este o mare onoare si o munca in care se dedica trup si suflet. ----- Dezbaterea anuntata de presedintele Klaus Iohannis pentru ziua de marti, la care nu va participa contracandidatul Viorica Dancila, va incepe la ora 19. 00 si va dura intre doua si trei ore.

Cum s-au cunoscut Klaus Iohannis si sotia sa. Sunt casatoriti de peste 25 de ani. Ce i-a tinut impreuna

A trecut deja mai bine de un sfert de secol de cand Klaus si Carmen Iohannis si-au unit juramintele pentru totdeauna. Povestea de dragoste dintre Presedintele Romaniei si prima doamna s-a mentinut nestavilita de-a lungul timpului, reprezentand un adevarat reper de stabilitate si respect. Indiferent de traseul politic pe care s-a traversat de-a lungul timpului .

Omul care s-a aflat in spatele campaniei lui Klaus Iohannis in 2014, despre dezbaterea de marti seara: M-a plictisit. Simplitatea limbajului s-a pierdut pe drum

Iulian Tanase, omul din spatele campaniei lui Klaus Iohannis din 2014, a scris pe pagina sa de Faebook, impresii de dupa dezbaterea candidatului PNL la prezidentiale de marti seara. Acesta considera ca actualul .

Posibil ca Exxon sa nu se retraga din Romania, aceste mega-companii spun ce cred ele ca e bine sa spuna E posibil sa se schimbe decizia- Klaus Iohannis

Presedintele Klaus Iohannis a declarat in cadrul dezbaterii de marti ca este posibil ca americanii de la ExxonMobil sa-si schimbe decizia si sa nu renunte la licentele de explorare si exploatare a gazelor din Marea Neagra. Posibil ca Exxon sa nu se retraga, aceste mega-companii spun ce cred ele ca e bine sa spuna, e posibil sa se schimbe decizia si sa nu se retraga, a spus Iohannis.

Klaus Iohannis, dezbatere cu jurnalistii: PSD trebuie inlaturat din decizia statului. Democratic, prin vot! LIVE TEXT VIDEO

Klaus Iohannis, LIVE TEXT si VIDEO: Am venit in aceasta pozitie acum cinci ani si am spus ca vreau sa fie presedintele Romaniei care face altfel de politica, sa generez solutii, sa generez abordari.

Cine ii va pune intrebari lui Klaus Iohannis la dezbaterea organizata de SNSPA

Dezbaterea anuntata de Klaus Iohannis, inaintea turului doi al alegerilor prezidentiale, are loc marti, incepand cu ora 19. 00, in Aula Bibliotecii Centrale Universitare. in timpul discutiilor, candidatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )