Libnet.ro
UNICEF

08:30

Negoita: Papa Francisc daca l-am pune sa candideze din partea PSD, parerea mea este ca ar pierde

România Liberă România Liberă,
Negoita: Papa Francisc daca l-am pune sa candideze din partea PSD, parerea mea este ca ar pierde

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, suspendat pentru sase luni din PSD, spune ca antipatia fata d. continuă pe România Liberă

Robert Negoita, intrebat despre prezidentiabilul PSD: Papa Francisc daca l-am pune sa candideze din partea PSD, parerea mea este ca ar pierde

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, suspendat pentru sase luni din PSD, spune ca antipatia fata de partid este atat de mare, incat poate sa anuleze sansele oricui ar candida la alegerile prezidentiale. Negoita sustine ca, desi a fost primit cu caldura de romani, Papa Francisc ar pierde alegerile daca ar candida din partea PSD.

Negoita: PSD ar pierde alegerile si daca l-ar avea candidat pe Papa Francisc

Robert Negoita, recent suspendat din PSD pentru o perioada de sase luni, a declarat ca PSD n-ar castiga alegerile prezidentiale nici daca l-ar avea candidat pe Papa Francisc. Negoita mai e convins ca.

Robert Negoita: PSD pierde alegerile prezidentiale si cu Papa Francisc

Robert Negoita a declarat la un post de televiziune ca PSD nu ar castiga alegerile prezidentiale nici daca Papa Francisc ar candida pentru partid. La vizita Papei Francisc am vazut totusi o reactie.

Ce cadouri si-au oferit Papa Francisc si Vladimir Putin. Presedintele rus a intarziat si de aceasta data

Vladimir Putin si Papa s-au intalnit astazi, prilej pentru cateva cadouri ce vor ramane memorabile zilei. Ce si-au daruit cele doua mari personalitati? Ce cadouri si-au oferit Papa Francisc si Vladimir Putin? Vladimir Putin s-a intalnit astazi cu Papa Francisc. Din pacate, a intarziat pentru a treia oara. Limuzina cu care a ajuns presedintele rus .

Zi plina pentru Putin la Roma: patru mari intalniri, inclusiv cu Salvini, audienta la Papa Francisc si revedere cu amicul Berlusconi. Mesajul transmis UE

Vladimir Putin efectueaza joi o vizita la Roma menita cautarii de aliati in plina criza cu Occidentul. Presedintele rus se va intalni in principal cu Matteo Salvini, politicianul momentului in Italia, si va fi primit la Vatican de papa Francisc. isi va incheia ziua cu un mai vechi amic, fostul premier italian Silvio Berlusconi.

Putin, discutii cu Papa Francisc despre protejarea crestinilor

Presedintele rus Vladimir Putin a discutat cu Papa Francisc despre protejarea populatiei crestine in Orientul Mijlociu si despre ajutoarele umanitare pentru Siria, a informat liderul rus intr-o conferinta de presa de dupa discutia sa cu premierul italian Giuseppe Conte, conform TASS.

VIDEO Putin nu se dezminte: a intarziat si la a treia intalnire cu Papa Francisc. Ce cadouri si-au oferit presedintele rus si liderul lumii catolice

Vladimir Putin a intarziat joi, pentru a treia oara, la o intalnire cu Papa Francisc. Limuzina presedintelui rus a intrat la Vatican cu peste 50 de minute dupa ora prevazuta. O intalnire substantiala in opinia liderului de la Kremlin, care a avut loc dupa traditionalul schimb de cadouri.

Ce a facut Vladimir Putin pentru a treia oara la o intalnire cu Papa Francisc

Vladimir Putin a intarziat joi, a treia oara, la o intalnire cu Papa Francisc, relateaza Reuters. Limuzina presedintelui rus a intrat la Vatican cu peste 50 de minute dupa ora prevazuta. La.

Ce gafa a facut Vladimir Putin pentru a treia oara la o intalnire cu Papa Francisc

Vladimir Putin a intarziat joi, a treia oara, la o intalnire cu Papa Francisc, relateaza Reuters. Limuzina presedintelui rus a intrat la Vatican cu peste 50 de minute dupa ora prevazuta. La.

Putin - intalnire cu Papa Francisc

Presedintele rus Vladimir Putin viziteaza, astazi, Roma pentru a participa la discutii cu liderii italieni si a se intalni cu Papa Francisc la Vatican, conform Radio Free Europe.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2523 seconds )