Libnet.ro
UNICEF

17:45

Negresa a la chef Sorin Bontea. Reteta simpla pentru toti cei care prefera un desert pacatos

Playtech Playtech,
Negresa a la chef Sorin Bontea. Reteta simpla pentru toti cei care prefera un desert pacatos

Desi pune in pericol silueta doamnelor, din cand in cand, un desert plin de ciocolata este binevenit. Negresa este alegerea potrivita atat pentru zilele calduroase, putand fi servita alaturi de inghetata de migdale, cat si in anotimpul rece, in compania unui sos de vanilie. Daca preparatul nu va aminteste de nimic din trecut, poate va . continuă pe Playtech

Ce se intampla cu apa calda si caldura, la iarna. Nicusor Dan a facut anuntul pentru toti romanii de la bloc

Se stie ce se va intampla cu apa caldasi caldura, la iarna. Nicusor Dan tocmai a facut anuntul de care sunt interesati toti locuitorii de la bloc care locuiesc in Bucuresti. Ncusor Dan, primarul ales al Bucurestiului, a dat asigurari ca bcurestenii vor avea caldura si apa calda, in iarna lui 2020-2021, dar a avertizat .

Vesti proaste pentru toti soferii! Ce se intampla cu taxele auto, de la 1 octombrie 2020

Sunt vesti proaste pentru soferi dupa ce s-a anuntat ca taxele auto nu se mai platesc la DRPICV. Astfel, incepand de astazi, 1 octombrie 2020, taxele pentru eliberarea certificatelor de inmatriculare, a autorizatiilor de circulatie provizorie, precum si a permiselor de conducere nu se mai pot plati, in numerar, direct la ghiseele serviciilor de permise .

Vesti proaste pentru toti gamerii din Romania! Ce se intampla cu jocurile video

Pe masura ce razboiul consolelor revine, incepand de luna viitoare gamerii vor avea de suferit. Ce urmeaza sa faca Microsoft si Sony. Vesti proaste pentru gameri, ce se intampla cu jocurile video Conform CNBC, pe masura ce razboiul consolelor revine, jocurile video sunt pe cale sa se scumpeasca. Luna viitoare, Microsoft si Sony urmeaza sa .

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1978 seconds )