Libnet.ro
UNICEF

07:15

Vesti proaste pentru toti gamerii din Romania! Ce se intampla cu jocurile video

Playtech Playtech,
Vesti proaste pentru toti gamerii din Romania! Ce se intampla cu jocurile video

Pe masura ce razboiul consolelor revine, incepand de luna viitoare gamerii vor avea de suferit. Ce urmeaza sa faca Microsoft si Sony. Vesti proaste pentru gameri, ce se intampla cu jocurile video Conform CNBC, pe masura ce razboiul consolelor revine, jocurile video sunt pe cale sa se scumpeasca. Luna viitoare, Microsoft si Sony urmeaza sa . continuă pe Playtech

Vesti proaste pentru profesori! Cand dispare profesia de dascal

Sute de profesori in varsta speriati de noul coronavirus au decis sa puna punct carierei. Nu s-au mai intors la catedra din 14 septembrie, de teama ca se vor infecta. Prematur, ei au recurs la o decizie pe care ar putea in viitor sa o ia majoritatea dascalilor din Romania, atunci cand educatia online va .

Vesti proaste pentru angajatii de la Dinamo. Anuntul radical al conducerii: ce le vor face

Dinamo a trecut in era spaniola, iar fanii sunt multumiti de modul in care au decurs lucrurile pentru echipa favorita. De la venirea lui Cosmin Contra, formatia din Stefan cel Mare a fost foarte activa pe piata transferurilor. Si a inceput sa obtina si rezultate. A venit prima victorie in acest sezon, scor 3-1, pe .

Cine nu se intoarce de maine la scoala. E oficial pentru unele clase din Romania

Anunt de interes pentru parinti si elevi! Cine NU se va intoarce de maine la scoala? Autoritatile au decis ce vor face unele dintre clasele din Romania. Iata comunicatul oficial si motivatia acestei decizii pripite! Unele clase din Romania nu se vor mai intoarce de maine la scoala Comitetul pentru Situatii de Urgenta vine cu .

Vesti proaste: ramanem fara caldura la iarna?! Ludovic Orban a facut anuntul chiar azi

Sunt vesti proaste pentru bucuresteni. Acestia risca sa ramana fara caldura la iarna. Premierul Ludovic Orban a precizat ca sunt sanse foarte mari ca locuitorii din Capitala sa aiba parte de o iarna grea, in conditiile in care furnizarea de caldura va fi una foarte dificila. Bucurestenii ar putea ramane fara caldura la iarna. Ce .

Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Romanii primesc chiar acum asta gratis

Vesti excelente de la stat! Este vorba despre cei cu centrale termice. Ce urmeaza sa primeasca romanii, gratis? Anuntul a fost facut, oficial, in urma cu putin timp. Anuntul pentru toti cei care au centrale de apartament. Ce primesc romanii, gratuit? Cele mai recente modificari aduse legii energiei au dus la elaborarea unui nou regulament .

Localitatea din Romania unde doi candidati sunt la egalitate dupa alegeri. Ce se intampla in acest moment

Desi votul pentru alegerile locale 2020 s-a incheiat inca de duminica de la ora 21:00, intr-o localitate nu s-a desemnat inca noul primar. Este vorba depre un sat din Romania, unde doi candidati sunt la egalitate. Iata cum se procedeaza in acest caz! Doi candidati, la egalitate, dupa alegerile locale Satul Ortisoara din judetul Timis .

Vesti bune pentru Cristi Borcea! Pe cine a invins la tribunal: Ma bucur ca s-a facut dreptate

Vesti bune pentru Cristi Borcea dupa ce a obtinut o victorie importanta in instanta. Afaceristul Cristi Borcea a reusit sa invinga chiar ANAF-ul intr-un proces disputat la inalta Curte de Casatie si Justitie. ANAF a pierdut procesul intentat pentru anularea unui act administrativ fiscal. Cristi Borcea a invins ANAF-ul in instanta. Pentru ce s-a judecat, .

Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care fac asta, in ziua votului. Grija mare!

Alegeri locale 2020. Fotografierea ori filmarea prin orice mijloace a buletinului de vot de catre alegatori in timp ce voteaza se sanctioneaza cu o amenda care este cuprinsa intre 600 si 1. 000 de lei, a anuntat azi, purtatorul de cuvant al MAI, pe nume Monica Dajbog. Alegeri locale 2020. Amenzi usturatoare pentru toti romanii care .

Ce inovatie in Constanta. Ce vad toti locuitorii din acest moment

Constanta si Cluj-Napoca se intrec in idei care mai de care mai inovative si mai benefice romanilor. Cu toate astea, orasul de la mare o ia cu pasi mai marunti, dar siguri, raspunzand apelului dintr-o campanie. Cu ce inovatie ii surprinde Constanta pe locuitorii sai? Alege asumat un oras curat. Bucuresti, Iasi si Constanta se .

Primul primar de culoare din Romania nu a fost sa fie. De ce crede congolezul ca a pierdut alegerile

Alegatorii din comuna Buturugeni Giurgiu), l-au gasit pe buletinul de vot, la alegerile locale de duminica, pe Raymond Eminga. Congolezul nu a reusit sa castige lupta pentru functia de primar. De ce crede congolezul ca a pierdut alegerile Doua dintre masurile pe care Raymond Eminga le-ar fi luat daca ar fi iesit primar ar fi .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )