Libnet.ro
UNICEF

18:30

Nelson Mandela, in topul cautarilor pe Google, la nivel mondial, in 2013.

România Liberă România Liberă,
Nelson Mandela, in topul cautarilor pe Google, la nivel mondial, in 2013.

Fostul presedinte al Africii de Sud Nelson Mandela, decedat pe 5 decembrie, a inregistrat cele mai multe cautari pe motorul de cautare Google la nivel mondial, in 2013, informeaza Mediafax. Fara indoiala, nu ne surprinde prea mult ca primul loc in topul cautarilor pe 2013 este ocupat de o persoana care intruchipeaza forta si pacea: Nelson Mandela, a declarat Amit Singhal, un responsabil din cadrul Google pe blogul companiei. Pe locul al doilea se afla actorul american Paul Walker, decedat . continuă pe România Liberă

Nelson Mandela, locul intai in topul cautarilor pe Google din 2013

Nelson Mandela ocupa primul loc in topul cautarilor pe Google pe 2013, potrivit Zeitgeist. Fostul presedinte sud-african era deja in top, insa moartea sa pe 5 decembrie a facut ca numarul celor interesati de.

La ce se uita romanii pe internet. Iata topul cautarilor de pe Google

Romanii sunt interesati de cure de slabire, de modalitati de a medita si de sudura, potrivit Zeitgeist 2013, o serie de topuri realizata de motorul de cautare pe internet. Google a facut public, marti,.

LIVE VIDEO Nelson Mandela, condus pe ultimul drum la Qunu, satul copilariei sale

Nelson Mandela, al carui trup a fost adus sambata dupa-masa in satul copilariei sale Qunu, din provincia sud-africana Eastern Cape, este condus pe ultimul drum, duminica. Ceremonia de inmormantare a fostului lider al Africii de Sud este in plina desfasurarea si va pune capat celor zece zile de doliu national, instituit dupa decesul lui Mandela.

FUNERALIILE lui Nelson Mandela au inceput.

Funeraliile de stat ale fostului presedinte sud-african Nelson Mandela au inceput, duminica, in satul in care si-a petrecut copilaria, Qunu sud), au constatat jurnalisti AFP. Ceremonia a inceput cu un cantec religios xhosa, Lizalisidinga lakho Tine-ti promisiunea). Ea se desfasoara pe proprietatea familiei Mandela, in acest sat din sudul Africii de Sud, in prezenta a aproximativ 4. 500 de persoane, scrie Mediafax.

UPDATE: Avionul care transporta sicriul cu trupul lui Nelson Mandela a ajuns la destinatie

UPDATE:Avionul militar care transporta corpul fostului presedinte sud-african Nelson mandela a sosit sambata, la ora locala 13. 40 si ora Romaniei) pe micul aeroport de la Mthatha sud), in provincia natal.

Arhiepiscopul Desmond Tutu, prieten apropiat al lui Nelson Mandela, nu va participa la inmormantarea din Qunu

Un purtator de cuvant al arhiepiscopului emeritus Desmond Tutu a spus ca laureatul Premiului Nobel pentru Pace si prieten vechi al fostului presedinte sud-african Nelson Mandela nu va lua parte la inmormantarea lui Mandela din cauza ca nu a fost acreditat de Congresul African National ANC) sa participe la eveniment.

Cea mai mare statuie dedicata lui Nelson Mandela, dezvelita la Pretoria

Cea mai mare statuie a lui Nelson Mandela a fost dezvelita astazi la sediul presedintiei sud-africane din Pretoria. Statuia il infatiseaza pe fostul presedinte al Africii de Sud zambind si cu bratele.

Cea mai mare statuie a eroului Nelson Mandela, dezvelita in Africa de Sud

O statuie uriasa a lui Nelson Mandela a fost dezvelita luni la sediul presedintiei din Pretoria, la doar o zi dupa incheierea ceremoniilor funerare dedicate eroului sud-african. Aceasta statuie din bronz impresioneaza prin dimensiunea ei, atingand o inaltime de noua metri si o greutate de peste patru tone.

Cea mai mare statuie a lui Nelson Mandela a fost dezvelita la sediul presedintiei sud-africane

O statuie gigantica a lui Nelson Mandela, cu bratele larg deschise in semn de reconciliere, a fost dezvelita, luni, la sediul presedintiei sud-africane din Pretoria, la o zi de la funeraliile eroului luptei.

UPDATE: Nelson Mandela a fost inmormantat cu onoruri militare in satul sau natal

UPDATE: Nelson Mandela a fost inmormantat cu onoruri militare duminica, in prezenta rudelor sale, pe proprietatea familiei de la Qunu sud), satul in care fostul presedinte sud-african si-a petrecut copilaria,.

ştiri din High-tech

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )