Libnet.ro
UNICEF

20:15

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre intrarea Capitalei in carantina. Cand ar putea avea loc

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre intrarea Capitalei in carantina. Cand ar putea avea loc

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de miercuri despre un posibil lockdown al Bucurestiului. Potrivit acestuia, cea mai eficienta metoda a instituirii carantinei este aceea pe anumite zone, ale caror cifre au depasit rata de incidenta stabilita de autoritati. Care este situatia Bucurestiului Nelu Tataru a afirmat ca pentru moment, Capitala nu . continuă pe Playtech

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia cazurilor de COVID-19 in Bucuresti. Seful DSU nu a adus vesti imbucuratoare pentru cetateni, insa s-a aratat increzator cu privire la o imbunatatire a bilantului zilnic de imbolnaviri. Potrivit acestuia, in urma ultimelor restrictii impuse de autoritati s-a ajuns la un plator, astfel ca .

Informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA. A ajuns de 3 zile in Romania

Au aparut informatii de ultima ora despre tratamentul minune din SUA, care a ajuns de 3 zile si in Romania. Un nou medicament impotriva coronavirusului, Regeneron, a fost aprobat in SUA. Acesta ajuta la vindecarea rapida a pacientilor infectati cu virusul ucigas. Medicamentul minune din SUA pentru coronavirus a ajuns si in Romania. Cum actioneaza .

Informatii de ultima ora despre pelerinajul de Sfantul Andrei. iPS Teodosie: Oprim niste abuzuri

Tensiuni uriase la Constanta, acolo unde ar trebui sa aiba loc pelerinajul la Pestera Sfantului Andrei. in prezent, judetul Constanta se afla in carantina, ceea ce presupune ca in cinzi zile, pe data de 30 noiembrie atunci cand Biserica Ortodoxa il praznuieste pe Sfantul Andrei, situatia va fi aceeasi, credinciosii avand interzis sa faca pelerinajul .

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Ce se intampla acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat si s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat la ATI in stare grava si intubat la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Artistul a trecut de pericol si starea sa de sanatate este una buna. Ce se intampla acum cu Nicolae Botgros Maestrul Botgros a trecut printr-o perioada .

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Nelu Tataru: Nu inchizi o tara, ci efectiv zonele unde vezi ca transmiterea e accentuata, impunand si alte reguli carantina este ultima dintre ele Ce a spus ministrul Sanatatii despre Bucuresti (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat care este strategia autoritatilor pentru a limita raspandirea virusului si a subliniat, miercuri seara, in direct pe B1 TV, ca nu trebuie inchisa tara, ci.

Medicul-erou de la Piatra Neamt, operat in Belgia. Informatii de ultima ora

Miercuri seara, Nelu Tataru a anuntat ca medicul-erou, ranit in incendiul de la sectia ATI a Spitalului Judetean Neamt, a suferit prima interventie chirurgicala de excizie si cu alogrefe. De asemenea, sotia medicului a ajuns si ea in Belgia. Medicul-erou a suferit prima operatie in Belgia Miercuri seara, la B1 TV, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, .

Nelu Tataru, despre scenariul unui lockdown: Nu inchizi o tara, inchizi efectiv zonele in care vezi ca transmiterea este accentuata, impunand si alte reguli

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, miercuri seara, ca nu se impune carantina decat in zonele unde transmiterea este accentuata si unde alte masuri nu au dat rezultate. in ceea ce priveste municipiul Bucuresti, Tataru afirma ca nu s-a intrunit punctajul pentru carantinare.

Nelu Tataru, despre momentul in care suspectii COVID trebuie sa se ingrijoreze: Avem niste semne respiratorii, sunam la medicul de familie, la cel mai mic simptom. Tratand ca o banala raceala, momentul in care ajungem la spital poate fi prea tarziu

Nelu Tataru a vorbit, miercuri seara, in platoul B1 TV despre momentul ideal in care suspectii COVID sau contactii directi trebuie sa se ingrijoreze si sa apeleze la specialisti, pentru a evita agravarea.

Nelu Tataru, despre medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt: Ieri a suferit prima interventie chirurgicala A scapat de dializa

Medicul ranit in incendiul de la Sectia ATI a Spitalului Judetean Piatra Neamt, Catalin Denciu, a suferit prima interventie chirurgicala, a anuntat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Noi speram sa aiba o evolutie buna, a adaugat ministrul, potrivit Mediafax.

ştiri de la Playtech

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )