Libnet.ro
UNICEF

10:45

Raed Arafat, anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla

Playtech Playtech,
Raed Arafat, anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla

Raed Arafat a vorbit in cursul serii de duminica despre situatia cazurilor de COVID-19 in Bucuresti. Seful DSU nu a adus vesti imbucuratoare pentru cetateni, insa s-a aratat increzator cu privire la o imbunatatire a bilantului zilnic de imbolnaviri. Potrivit acestuia, in urma ultimelor restrictii impuse de autoritati s-a ajuns la un plator, astfel ca . continuă pe Playtech

Anunt de ultima ora despre carantinarea Bucurestiului. Prefectul Capitalei a luat decizia

Prefectul Capitalei a luat decizia si a facut anuntul despre carantinarea Bucurestiului. Ce se va intampla cu bucurestenii in perioada urmatoare. Veste de ultima ora! Se inchide sau nu Bucurestiul?! Traian Berbeceanu a raspuns la intrebarea care sta acum pe buzele tuturor bucurestenilor: intra sau nu in carantina Bucurestiul?! Prefectul Capitalei a explicat, la Europa .

Klaus Iohannis, mesaj de ultima ora despre vaccinare. I-a convocat, de urgenta

Klaus Iohannis a anuntat un mesaj de ultima ora despre vaccinare. Despre epidemia de coronavirus, presedintele Romaniei considera ca tara noastra se afla pe un platou in ceea ce priveste numarul de infectari cu coronavirus, ceea ce reprezinta motiv pentru un optimism moderat. Anuntul lui Klaus Iohannis despre programul de vaccinare. Este chestiune de securitate .

Informatii de ultima ora despre Nicolae Botgros. Ce se intampla acum cu artistul

Maestrul Nicolae Botgros a fost externat si s-a vindecat de coronavirus. El a fost internat la ATI in stare grava si intubat la Institutul de Medicina Urgenta din Chisinau. Artistul a trecut de pericol si starea sa de sanatate este una buna. Ce se intampla acum cu Nicolae Botgros Maestrul Botgros a trecut printr-o perioada .

EXCLUSIV Informatii de ultima ora despre starea lui Mihai Budeanu, aflat la ATI. Colegul lui de la 3 Sud Est a facut anuntul

Vestea ca Mihai Budeanu de la 3 Sud Est are corononavirus a socat showbizul. Starea cantaretului internat in spital insa s-a ameliorat in ultimele ore. Colegul sau de trupa, Viorel Sipos, a declarat in exclusivitate pentru Impact. ro ca acesta se simte mai bine dupa ce i-a fost admistrat tratamenul cu plasma de care avea neaparat .

Ludovic Orban, despre carantinarea Bucurestiului: Sunt mai multi indicatori care determina decizia de intrare in carantina. Nu exista o rata stabilita. Este o decizie pe care o iau specialistii (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, intrebat daca s-ar putea lua decizia carantinarii Bucurestiului, ca exista mai multi indicatori de care se tine cont in luarea unei astfel de decizii, iar totul tine co.

Klaus Iohannis, despre carantinarea Bucurestiului: E o masura care si-a dovedit eficienta, insa problematic este efectul economic. Expertii recomanda dupa o analiza atenta, unde se impune si unde nu se impune carantinarea

Klaus Iohannis a sustinut, duminica dimineata, o scurta conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul Clinic Fundeni. intrebat daca este posibilitatea ca Bucurestiul sa fie carantinat in periaoda,.

Ludovic Orban, anunt de ultima ora pentru milioane de romani. Ce se va intampla in ziua alegerilor, pe 6 decembrie. Noi reguli pentru cei care vor vota

Ludovic Orban vine cu informatii calde referitoare la desfasurarea alegerilor din 6 decembrie. Pentru ca multi romani se tem sa mearga la vor in contextul pandemiei de COVID-19, premierul vine cu asigurari menite sa-i linisteasca pe cetateni cu privire la siguranta sanatatii publice in timpul alegerilor. Mesajul lui Ludovic Orban pentru persoanele afectate direct de .

Raed Arafat, despre vaccinul anti-COVID-19: Atentie, nu suntem singuri, ce folosim noi va folosi toata Europa

Raed Arafat a facut mai multe precizari cu privire la campania de vaccinare anti-COVID-19 care va incepe in Romania imediat ce vaccinul va putea fi achizitionat la nivel european. Acesta a accentuat faptul ca nu va fi folosit un vaccin daca acesta nu prezinta siguranta.

CORONAVIRUS |Raed Arafat, despre situatia din Bucuresti: Suntem undeva la un platou. Nu putem sa spunem ca situatia este spre bine, dar nici ca este in crestere asa cum era acum doua-trei saptamani

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta DSU), Raed Arafat, a declarat, duminica seara, ca in Bucuresti se constata ca s-a ajuns la o faza de platou in ceea ce priveste numarul infectiilor cu.

Raed Arafat, despre ultimele restrictii si masuri de carantina: Nu putem sa spunem ca situatia este spre bine in acest moment

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat declara despre rezultatele restrictiilor impuse in urma cu doua - trei saptamani ca nu putem sa spunem ca situatia este spre bine, nici ca exista cresterea care a existat acum doua - trei saptamani.

ştiri de la Playtech

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )