Libnet.ro
UNICEF

08:46

Nelu Tataru critica motiunea de cenzura a PSD: Nu pot accede pe sanatatea romanilor doar pentru a castiga un Congres sau de dragul unor voturi

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru critica motiunea de cenzura a PSD: Nu pot accede pe sanatatea romanilor doar pentru a castiga un Congres sau de dragul unor voturi

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a criticat luni initiativa PSD-ului de a depune motiune de cenzura, motivand ca nici nu era contextul si nu cred ca trebuia folosit acest instrument fara o baza reala. Acesta a mai adaugat ca nu este normal ca politicul sa profite de pandemie doar pentru a castiga un congres sau de dragul unor voturi la alegerile din septembrie. continuă pe Adevărul

Pandemia a fost transformata intr-o pande-mita generalizata!. Cum arata motiunea de cenzura a PSD impotriva Guvernului Orban

Social-democratii acuza Guvernul Orban ca a pierdut complet controlul in gestionarea situatiei COVID-19 si de devalizarea bugetului de stat sub paravanul pandemiei, potrivit textului motiunii de cenzura. PSD aminteste si de masurile contradictorii ale Executivului si de restrictii impuse fara rost romanilor.

Ministrul Nelu Tataru: Masca este obligatorie si pentru elevii mici! La ce regula a renuntat Ministerul Sanatatii

Masca de protectie devine obligatorie pentru toti elevii! O spune chiar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care adauga ca masca va fi obligatorie inclusiv pentru elevii din clasele I, a II-a sau a III-a deoarece acestia nu pot respecta distantarea sociala in pauze sau in curtile scolilor. De altfel, masca va fi obligatorie si pentru personalul din unitatile de invatamant, atata vreme cat acestia se afla in interiorul scolilor.

NELU TATARU: Sunt in lucru anumite metodologii pentru recoltare de plasma

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi la Oradea ca sunt in lucru anumite metodologii pentru recoltare de plasma de la persoane care au fost infectate cu noul coronavirus si care acum nu mai sunt pozitive.

Nelu Tataru, anuntul momentului. Masca de protectie devine obligatorie in scoli: Trebuie sa devina o regula

Ministrul Sanatatii trage un semnal de alarma cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie de catre elevi. Acesta considera ca autoritatile competente trebuie sa puna la punct toate aspectele ce privesc reinceperea scolilor in siguranta. Este o regula pe care trebuie sa o mentinem Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre .

Nelu Tataru: Daca se respectau regulile din 15 mai, nu traiam a doua cocoasa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca daca s-ar fi respectat regulile luate dupa relaxarea din 15 mai, acum nu am fi trait a doua cocoasa a epidemiei de COVID-19.

Ministrul Nelu Tataru, despre purtarea mastii la scoala de catre elevii din clasele mici: Trebuie sa devina o regula

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a precizat ca elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca in mod obligatoriu, o regula ce ar trebui introdusa poate de catre cei care pregatesc acest.

Purtarea mastilor de catre elevi, esentiala in noul an scolar: explicatiile lui Nelu Tataru

Cu cateva saptamani ramase pana la inceperea noului an scolar, particularitatile continua sa fie o himera. Cu toate acestea, Nelu Tataru a mai oferit cateva detalii. inceperea.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, scenariu sumbru: Putem ajunge la 2.800 de infectari pe zi daca mai intervine o data Avocatul Poporului

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca Romania poate ajunge la 2. 800 de infectari pe zi daca mai intervine o data Avocatul Poporului, amintind astfel despre efectele negative ale deciziilor CCR si ale.

Masca de protectie, obligatorie si pentru elevii din ciclul primar, in opinia lui Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca elevii din clasele mici trebuie sa poarte masca .

Motiunea pacii. Cum pot profita si Ciolacu, si Orban de motiunea de cenzura depusa de PSD. CCR arbitreaza

In premiera, PSD a depus motiune de cenzura in sesiune extraordinara, Marcel Ciolacu fiind presat de Congresul partidului. De partea cealalta, PNL va contesta demersul la CCR. Augustin Zegrean, fostul presedinte al institutiei, explica cine are dreptate. in plan politic, noua disputa dintre PNL si PSD ar avantaja ambele partide.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )