Libnet.ro
UNICEF

16:45

Nelu Tataru: Daca evolutia va fi nefavorabila, vom reintroduce restrictiile

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Daca evolutia va fi nefavorabila, vom reintroduce restrictiile

Ministrul Nelu Tataru a vorbit, la Antena 3, despre masurile de restrictie pe care romanii le-au respectat, sau nu, in cele 2 zile de cand s-a declarat stare de alerta. continuă pe Antena3

Purtam sau nu masca - dialogul intre Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, surprins de microfoane

Inainte de conferinta in care aveau sa fie prezentate masurilor ce trebuie respectate de catre cetateni in perioada starii de alerta, Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta si Marcel Vela, ministrul Afacerilor Interne, au avut un dialog savuros referitor la purtarea mastii de protectie in timpul anuntului, dat fiind ca in sala erau prezenti doar fotoreporteri aflati la distanta.

Stare de Alerta |Nelu Tataru: Ramanem precauti. Se vor deschide bisericile si hotelurile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca din 15 mai se vor lua anumite masuri de relaxare, insa vor ramane in vigoare multe reguli si precautii, iar in fiecare domeniu se vor institui reguli de functionare.

Marcel Vela, Nelu Tataru si Raed Arafat, anunturi de ultima ora

La sediul MAI au loc declaratii de presa, in urma sedintei CNSU, sustinute de ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru si secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat.

PSD pregateste inca trei motiuni simple. Sunt vizati: Marcel Vela, Nelu Tataru si Monica Anisie

PSD are in lucru trei motiuni simple care urmeaza sa fie depuse impotriva ministrilor de Interne, Marcel Vela, Sanatatii, Nelu Tataru, si Educatiei, Monica Anisie. Motiunea impotriva ministrului Agriculturii va fi citita luni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )