Libnet.ro
UNICEF

22:45

NELU TATARU, DESPRE CENTRUL MODULAR PENTRU COPII DE LA FUNDENI: Un proiect pe care vrem sa il dezvoltam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NELU TATARU, DESPRE CENTRUL MODULAR PENTRU COPII DE LA FUNDENI: Un proiect pe care vrem sa il dezvoltam

Autorizatiile pentru functionarea primului centru modular pentru copii cu boli grave de la Institutul Clinic Fundeni sunt in curs de obtinere, informeaza, astazi, Ministerul Sanatatii MS). continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru, la primul centru modular pentru copii cu boli grave: in viitor se intentioneaza sa mai avem inca 4 astfel de complexe (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a mers miercuri dimineata la Institutul Clinic Fundeni, unde a vizitat primul centru modular dedicat copiilor cu boli grave. Se va trata tot ce inseamna spitalizare de zi.

FOTO Primul centru modular pentru copii cu afectiuni grave va functiona in cadrul Institutului Fundeni

Primul centru modular pentru copii cu afectiuni grave care va functiona in cadrul Institutului Clinic Fundeni din Bucuresti. in aceste complexe modulare, aflate in afara spitalului, se vor putea realiza tratamente, investigatii, recoltari pentru testare COVID, precum si ecografii pentru copiii cu leucemie, transplant si alte afectiuni grave care sunt tratati la Fundeni, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Ultima ora. Nelu Tataru, despre situatia alarmanta din Romania. Ce se va intampla in luna octombrie

Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia nefericita a numarului de imbolnaviri cu COVID-19 din tara noastra. Acesta a confirmat faptul ca ne aflam intr-o perioada extrem de aglomerata din punct de vedere al evenimentelor, ceea ce conduce la un bilant COVID-19 alarmant. Ministrul Sanatatii atrage atentia asupra pericolelor ce pot .

Nelu Tataru, despre situatia de la Spitalul Elias: Sunt in curs de desfasurare anchetele. Sunt si sapte contacti, care sunt negativi la testare si sunt in carantina la domiciliu (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a comentat situatia de la Spitalul Elias din Capitala, unde desi trei rezidenti au fost depistati cu COVID-19, conducerea unitatii medicale nu a informat DSP. Au facut.

Nelu Tataru, despre Euthyrox in Romania: Din informatiile noastre, sunt cantitatile necesare Distribuitorii prefera sa mearga in tari unde sunt preturi mai mari

Ministrul Sanatatii a explicat in cursul zilei de marti, 22 septembrie, in timpul unei conferinte de presa la Alba Iulia ce de persista discontinuitatea in aprovizionarea farmaciilor cu Euthyrox. Nelu Tataru.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, despre examenul de rezidentiat din acest an: Vom avea un numar mai mare de locuri pentru specializari deficitare

Anul acesta vor fi scoase la concursul de rezidentiat mai multe locuri pentru specializarile deficitare, cele care au fost solicitate mai mult de la inceputul pandemiei de coronavirus. Anuntul a fost facut,.

Seful CJ Iasi anunta ca va depune plangere penala impotriva ministrilor Nelu Tataru si Costel Alexe, pe motiv ca ar bloca functionarea spitalului mobil de la Letcani

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa, a anuntat ca va depune plangere penala impotriva ministrilor Sanatatii si Mediului, Nelu Tataru si Costel Alexe, pentru zadarnicirea combaterii bolilor, cei doi membri ai Cabinetului fiind acuzati ca pun piedici functionarii spitalului mobil de la Letcani.

Nelu Tataru: Haideti sa respectam normele, pentru ca al doilea val al pandemiei depinde foarte mult de cum gestionam primul val

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a atras atentia, duminica, ca este mai important ca primul val pandemic sa fie bine gestionat, pentru ca de aceasta perioada depinde cat de puternic va lovi cel de-al.

Anuntul momentului. Nelu Tataru, lovitura crunta pentru Romania. Cand va fi introdusa carantina

Vesti proaste pentru romani. Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de marti despre posibilitatea ca Romania sa intre din nou in carantina. Acesta a subliniat ca, desi numarul cazurilor de COVID-19 a fost mai mic ieri, numarul pacientilor din sectia de Terapie Intensiva a crescut semnificativ, un motiv real de ingrijorare. Ce le transmite .

Nelu Tataru scenariu soc: Putem avea din nou carantina - De ce depinde tot

Nelu Tataru a vorbit despre o posibila carantinare totala a Romaniei in luna octombrie. Reporterii l-au intrebat pe Ministrul Sanatatii daca 2. 000 de cazuri pe zi este o previziune sumbra pentru luna octombrie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )