Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, despre suspendarea managerului Spitalului Universitar: Nu erau initiate protocoalele pentru coronavirus in spital

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nelu Tataru, despre suspendarea managerului Spitalului Universitar: Nu erau initiate protocoalele pentru coronavirus in spital

Managerul Spitalului Universitar a fost suspendat pentru ca nu fusesera respectati indicatorii din contractul de management, inclusiv cei referitori la protocoalele pentru coronavirus, spune Nelu Tataru, secretar de stat din Ministerul Sanatatii. El a. continuă pe Wall-Street Ro

Coronavirus |Managerul Spitalului Universitar a fost demis in urma unor deficiente constatate de Corpul de Control al Ministerului Sanatatii

Conducerea Ministerului Sanatatii a decis suspendarea contractului de management al managerului Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, Adriana Nica, scrie Agerpres.

Nelu Tataru: Putem avea 10.000 de cazuri de coronavirus in Romania. Criza se poate prelungi si cu 4 luni!

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a subliniat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu este exclus ca in Romania sa se ajunga la 10. 000 de cazuri de coronavirus, insa totul depinde de ritmul imbolnavirilor.

Nelu Tataru: Cred ca vom ajunge la situatia in care se va putea iesi din case doar cu adeverinta speciala sau pentru drumuri esentiale. Politia, Jandarmeria sau Armata ar putea patrula pe strazi (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca vom ajunge la situatia in care iesirea din locuinte va fi posibilia exclusiv pe baza unei adeverinte de serviciu sau pentru.

Statul roman are doua scenarii pregatite. Nelu Tataru: in scenariul rau vor fi 10.000 de imbolnaviri!

Romania ar putea ajunge pana la 10. 000 de persoane infectate cu noul coronavirus, spune secretarul de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Nelu Tataru, care a anuntat ca autoritatile se pregatesc pentru mai multe scenarii.

Adriana Nica, partenera de viata a lui Sorin Oprescu, demisa de la conducerea Spitalului Universitar. Catalin Carstoiu revine in functia de manager

Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenta din Bucuresti, a fost demisa de ministrul Sanatatii, Victor Costache, in urma unui control al Corpului de Control al Ministerului Sanatatii. Medicul Catalin Carstoiu revine in functia de manager al Spitalului Universitar. Carmen Uscatu: Catalin Carstoiu, managerul avem de toate de la Colectiv, din nou la conducerea Spitalului Universitar.

Cine este Adriana Nica. Iubita lui Sorin Oprescu, demisa din functia de manager al Spitalului Universitar

Adriana Nica s-a remarcat in toamna lui 2015, atunci cand il vizita pe Sorin Oprescu in arest. De-a lungul timpului, medicul nu s-a dezis de relatia cu fostul edil al Capitalei, b a chiar a spus ca se consulta cu el pentru a lua cele mai bune decizii in functia de manager pentru Spitalul Universitar.

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie

Managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti Adriana Nica a fost suspendat din functie pent.

Directoarea Spitalului Universitar Bucuresti, demisa pentru ca nu a luat masuri de prevenire a infectarii cu coronavirus

Directoarea Spitalului Universitar Bucuresti, Adriana Nica, a fost demisa pentru ca nu a luat masuri de prevenire a infectarii cu coronavirus a pacientilor si personalului medical. Pacienti din Spitalul Universitare au fost infectati cu COVID-19.

Managerul Spitalului Universitar Bucuresti, demis dupa ce doi pacienti au fost depistati cu coronavirus

Adriana Nica, managerul Spitalului Universitar de Urgenta Bucuresti, a fost demisa din functie. Aceasta va fi inlocuita de Catalin Carstoiu.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )