Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru: Putem avea 10.000 de cazuri de coronavirus in Romania. Criza se poate prelungi si cu 4 luni!

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Putem avea 10.000 de cazuri de coronavirus in Romania. Criza se poate prelungi si cu 4 luni!

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii, Nelu Tataru, a subliniat, intr-o interventie telefonica la Antena 3, ca nu este exclus ca in Romania sa se ajunga la 10. 000 de cazuri de coronavirus, insa totul depinde de ritmul imbolnavirilor. continuă pe Antena3

Statul roman are doua scenarii pregatite. Nelu Tataru: in scenariul rau vor fi 10.000 de imbolnaviri!

Romania ar putea ajunge pana la 10. 000 de persoane infectate cu noul coronavirus, spune secretarul de stat in cadrul Ministerului Sanatatii, Nelu Tataru, care a anuntat ca autoritatile se pregatesc pentru mai multe scenarii.

Nelu Tataru, despre suspendarea managerului Spitalului Universitar: Nu erau initiate protocoalele pentru coronavirus in spital

Managerul Spitalului Universitar a fost suspendat pentru ca nu fusesera respectati indicatorii din contractul de management, inclusiv cei referitori la protocoalele pentru coronavirus, spune Nelu Tataru, secretar de stat din Ministerul Sanatatii. El a.

Nelu Tataru: Cred ca vom ajunge la situatia in care se va putea iesi din case doar cu adeverinta speciala sau pentru drumuri esentiale. Politia, Jandarmeria sau Armata ar putea patrula pe strazi (VIDEO)

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca vom ajunge la situatia in care iesirea din locuinte va fi posibilia exclusiv pe baza unei adeverinte de serviciu sau pentru.

Secretarul de stat Nelu Tataru: Clinicile private ar putea sa efectueze contracost teste pentru noul coronavirus, dupa ce o comisie le va evalua capacitatea in acest sens (VIDEO)

O comisie va evalua capacitatea clinicilor private din Romania in ceea ce priveste testarea pentru noul coronavirus, astfel incat acestea sa poata intra in programele nationale de sanatate si sa efectueze co.

Coronavirus Romania: Primele trei decese, la 25 de zile dupa confirmarea primului caz de Covid-19 Noul bilant: 433 de cazuri

Primele trei decese din cauza coronavirusului au fost confirmate duminica in Romania. Primul deces din cauza coronavirusului de pe teritoriul Romaniei a fost confirmat duminica dimineata Este vorba despre un pacient care suferea si de cancer si care se intorsese din Franta in 6 martie. Al doilea deces a fost confirmat la pranz, intr-un spital din Bucuresti, iar un al treilea pacient infectat cu coronavirus a murit la Iasi. Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 433, raportarea oficiala de duminica anuntand alte 66 de noi cazuri. 24 Al treilea deces in Romania din cauza coronavirusului14. 06 Care sunt mai afectate grupe de varsta13. 34 Opt romani din strainatate au murit de la inceputul pandemiei 13:03 Bilantul infectarilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 43312. 50 Un al doilea deces confirmat - un pacient internat in Bucuresti21. 24 Autobuzele si tramvaiele din Iasi, verificate de Politie11. 54 Dosar penal si amenda pentru soferul din Maramures11. 24 O femeie din Bucuresti aflata in izolare a fugit pe geam din locuinta.

inca 31 de noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilantul a ajuns la 308 persoane confirmate pozitiv la COVID 19

Pana astazi, 20 martie, pe teritoriul Romaniei, au fost confirmate 308 cazuri de persoane infectate cu virusul COVID 19 coronavirus). Dintre cele 308 de persoane confirmate pozitiv, 31 au fost declarate vindecate si externate 22 la Timisoara, 8 la Bucuresti si unul la Iasi).

31 de noi cazuri de coronavirus in Romania. Bilant total - 308. 2 pacienti sunt in stare grava Peste 4.000 de oameni in carantina, mai bine de 45.000 in izolare (FOTO)

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat ca in Romania sunt confirmate 308 cazuri de coronavirus, 31 dintre ele noi. Alte 31 de persoane au fost declarate vindecate si externate 22 la Timisoara, 8 la Bucuresti.

Coronavirus Romania: Cele mai afectate grupe de varsta INFOGRAFIC

Varsta medie a celor 433 de pacienti diagnosticati cu coronavirus in Romania pana duminica este de 41 de ani, arata datele transmise de Grupul de Comunicare Strategica. Cele mai multe imbolnariri, 26%, s-au inregistrat la grupele de varsta 30-39 de ani si 40-49 de ani, iar in randul persoanelor de peste 80 de ani s-a inregistrat un singur caz de infectare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.201 seconds )