Libnet.ro
UNICEF

09:01

Nelu Tataru a dezvaluit ce medicament il fereste de COVID-19 in plina pandemie. Majoritatea romanilor il au in casa

Playtech Playtech,
Nelu Tataru a dezvaluit ce medicament il fereste de COVID-19 in plina pandemie. Majoritatea romanilor il au in casa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de luni despre situatia grea cu care se confrunta Romania in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit, de asemenea, cu ce medicament se trateaza atunci cand simte ca organsimul sau ar putea fi vulnerabil la raceala sau alti virusi. Cum se trateaza Nelu Tataru impotriva . continuă pe Playtech

NELU TATARU: Sistemul medical romanesc nu a dat niciodata inapoi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, ca nu crede ca, in contextul pandemiei cu noul coronavirus, se va ajunge la un nou lockdown sau ca medicii sa aleaga intre pacienti.

Nelu Tataru: Locurile la ATI se elibereaza prin vindecare sau prin deces Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a a declarat luni seara, la Digi 24, ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind deja ocupate , iar pana la finalul lunii spera sa existe alte 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru, despre locurile la ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi, sa putem merge strict pe suport COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru: Prima transa de vaccinuri anti-Covid-19, programata sa ajunga in decembrie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca primul lot de doze de vaccin impotriva noului coronav.

Nelu Tataru: Putem sa regandim un sistem medical pentru ca in urmatorii doi ani pana in 2024 sa aratam lumii ca sistemul medical s-a reformat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de marti despre o posibila reforma a sistemului sanitar din Romania. Ministrul este de parere ca o reforma este impedios necesara, avand in.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministrul al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministru al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Nelu Tataru, despre situatia epidemiologica la nivelul judetelor: Avem sase judete care sunt peste 3 in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in prezent, sunt sase judete care au indicele de peste 3 la mia de.

Nelu Tataru, despre situatia de la Ploiesti: Avem un management care trateaza defectuos situatia. Speram ca o noua echipa manageriala sa puna in practica toate deciziile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul eminiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca la Ploiesti, unde pacientii stateau in frig si ploaie,.

Nelu Tataru: Elementul scoala nu este cel care face infectarea, ci drumul pana la scoala, acei parinti care asteapta in grupuri la poarta scolii

Nelu Tataru a vorbit, luni seara, in platoul B1 TV despre raspandirea noului coronavirus prin itermediul scolii. Ministru Sanatatii a declarat ca scoala nu este un factor de transmitere, atata timp.

ştiri de la Playtech

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )