Libnet.ro
UNICEF

12:00

Nelu Tataru: Prima transa de vaccinuri anti-Covid-19, programata sa ajunga in decembrie

România Liberă România Liberă,
Nelu Tataru: Prima transa de vaccinuri anti-Covid-19, programata sa ajunga in decembrie

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca primul lot de doze de vaccin impotriva noului coronav. continuă pe România Liberă

Ministrul Sanatatii, despre vaccinul anti-COVID-19: Avem o prima transa care ar trebui sa vina la sfarsitul lui decembrie. La inceput va fi vaccinat personalul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat marti ca prima transa de vaccinuri impotriva noului coronavirus ar urma sa ajunga in Romania la finalul acestui an, iar in luna ianuarie ar trebui sa.

Prima transa de vaccin anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania la finalul lui decembrie

O prima transa de vaccin anti-COVID-19 ar putea ajunge in Romania la finalul lunii decembrie, personalul medical fiind pe lista prioritara pentru administrare, a declarat miercuri ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru a dezvaluit ce medicament il fereste de COVID-19 in plina pandemie. Majoritatea romanilor il au in casa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in cursul serii de luni despre situatia grea cu care se confrunta Romania in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta a dezvaluit, de asemenea, cu ce medicament se trateaza atunci cand simte ca organsimul sau ar putea fi vulnerabil la raceala sau alti virusi. Cum se trateaza Nelu Tataru impotriva .

NELU TATARU: Sistemul medical romanesc nu a dat niciodata inapoi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, astazi, ca nu crede ca, in contextul pandemiei cu noul coronavirus, se va ajunge la un nou lockdown sau ca medicii sa aleaga intre pacienti.

Nelu Tataru: Locurile la ATI se elibereaza prin vindecare sau prin deces Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a a declarat luni seara, la Digi 24, ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind deja ocupate , iar pana la finalul lunii spera sa existe alte 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru, despre locurile la ATI: Speram ca pana la sfarsitul lunii sa avem inca 200 de paturi, sa putem merge strict pe suport COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a precizat ca in acest moment sunt pregatite 1. 200 de locuri pentru Terapie Intensiva peste 800 fiind ocupate - si pana la finalul lunii spera sa existe inca 200 de paturi. Tataru a explicat ca paturile de Terapie Intensiva unde ajung cele mai grave cazuri se elibereaza doar prin vindecare sau prin deces.

Nelu Tataru: Putem sa regandim un sistem medical pentru ca in urmatorii doi ani pana in 2024 sa aratam lumii ca sistemul medical s-a reformat

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de marti despre o posibila reforma a sistemului sanitar din Romania. Ministrul este de parere ca o reforma este impedios necesara, avand in.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministrul al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Nelu Tataru, despre pastrarea functiei de ministru al Sanatatii dupa alegerile parlamentare: Personal mi-as dori sa continui o reforma pe care consider ca am inceput-o

Nelu Tataru a declarat, luni seara, in platoul B1 Tv ca si-ar dori sa ramana ministru al Sanatatii si dupa alegerile parlamentare din data de 6 decembrie, pentru a continua reforma pe care a inceput-o de.

Nelu Tataru, despre situatia epidemiologica la nivelul judetelor: Avem sase judete care sunt peste 3 in acest moment (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, in cadrul emisiunii Dosar de politician, moderata de Silviu Manastire, ca, in prezent, sunt sase judete care au indicele de peste 3 la mia de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )