Libnet.ro
UNICEF

11:31

Nelu Tataru, dupa demiterea directorului spitalului din Piatra Neamt: Spitalul este focar. Personalul va fi testat in totalitate

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru, dupa demiterea directorului spitalului din Piatra Neamt: Spitalul este focar. Personalul va fi testat in totalitate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca la spitalul din Piatra Neamt a observat niste deficiente, atat in anchetele epidemiologice, cat si in circuitele existente in unitatea medicala. El a mentionat ca spitalul are un nou director, un medic care vine din focarul de la Spitalul Judetean Suceava. continuă pe Adevărul

Directorul Spitalului din Piatra Neamt, revocat din functie inaintea vizitei ministrului Sanatatii!

Florin Apostoae a asigurat interimatul la conducerea institutiei medicale pe durata a doar patru zil.

Nelu Tataru, despre protestatarii din Craiova: Trebuie facutao evaluare la iesirea din carantina

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca DSP din fiecare judet trebuie sa gestioneze situatia in ceea ce priveste iesirea din carantina.

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a demis-o pe Sorina Pintea de la conducerea Spitalului Judetean din Baia Mare si a inlocuit-o cu un consilier liberal

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a demis-o pe Sorrina Pintea de la conducereaSpitalului Judetean de Urgenta SJU) din municipiul Baia Mare, dupa ce premierul Ludovic Orban a cerut aceasta masura in mo.

TATARU, DESPRE REVENIREA SORINEI PINTEA LA CONDUCEREA SPITALULUI DIN BAIA MARE: Vom cere o nota explicativa de la DSP si ministerul va lua o decizie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a afirmat, joi, ca ministerul va evalua situatia si va lua o decizie, dupa ce Sorina Pintea a anuntat ca isi va retrage demisia de la conducerea Spitalului Judetean Baia Mare.

Nelu Tataru, in inspectie la Deva: Nu pot spune ca cineva si-a facut treaba, fiindca atunci nu mai eram eu aici!

Ministrul Sanatatii se afla astazi in al treilea mare focar de coronavirus din Romania, cel de la Deva, acolo unde medicii si asistentele se plang ca nici acum nu au echipamente pe protectie. Ministrul Nelu Tataru a anuntat, miercuri, ca la conducerea spitalului din Deva a fost pusa conducere militara.

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii sa o demita pe Sorina Pintea din functia de manager al Spitalului din Baia Mare

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, dupa sedinta de guvern, sa o demita pe Sorina Pintea din functia de manager al Spitalului Judetean Baia Mare.

Conducerea spitalului din Deva, preluata de medici militari

Medici militari vor prelua conducerea spitalului judetean din Deva, asa cum s-a intamplat la Suceava, a anuntat, astazi, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

COVID-19. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru: Vom avea o evaluare a situatiei dupa Pasti in privinta coronavirusului Clujul este un exemplu de buna practica (VIDEO)

O evaluare a situatiei cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus in Romania va fi facuta dupa Pasti, a anuntat, miercuri, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru. Mai exact, a afirmat Tataru, evaluarea.

Minsitrul Sanatatii, Nelu Tataru, neaga ca la Spitalul Universitar va fi impus un management militarizat, dupa ce mai multe cadre medicale au fost infectate cu COVID-19

In contextul in care 40 de cadre medicale de la Spitalul Universitar din Capitala au fost testate pozitiv, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat la Brasov, dupa o discutie cu directorii spitalelor, ca.

Spitalul din Deva ar putea fi militarizat, dupa modelul Suceava. Nelu Tataru: Miercuri voi fi acolo si voi lua o decizie (VIDEO)

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19, ar putea fi militarizat, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, marti seara, in direct pe B1.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )