Libnet.ro
UNICEF

01:05

Spitalul din Deva ar putea fi militarizat, dupa modelul Suceava. Nelu Tataru: Miercuri voi fi acolo si voi lua o decizie (VIDEO)

B1 B1,
Spitalul din Deva ar putea fi militarizat, dupa modelul Suceava. Nelu Tataru: Miercuri voi fi acolo si voi lua o decizie (VIDEO)

Spitalul Judetean de Urgenta din Deva, unde mai multe cadre medicale au fost diagnosticate cu COVID-19, ar putea fi militarizat, a afirmat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, marti seara, in direct pe B1. continuă pe B1

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat - Tataru

Si Spitalul Judetean din Deva, unde conducerea a demisionat, ar putea fi militarizat, dupa modelul de la Suceava, a declarat marti ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Criza coronavirus la Spitalul Judetean Deva. Managerul si directorul medical au demisionat

Criza coronavirus persista la Spitalul Judetean de Urgenta din Deva. Managerul si directorul medical au demisionat din functii, dupa o saptamana.

Scandal la Spitalul Judetean din Deva: Muncim pana la epuizare!

Sindicatul medicilor din Spitalul Judetean Deva reclama mai multe abuzuri si cere interventia ministrilor Sanatatii si Muncii: 14 zile de munca, selectia subiectiva a angajatilor in stare avansata de epuizare fizica si medic aflat in autoizolare acasa, adus la munca.

Spitalul din Deva ramas in aer in plina pandemie. Toata conducerea a demisionat

In plina criza generata de pandemia de coronavirus, Spitalul Judetean de Urgenta din Deva a ramas fara conducere.

CORONAVIRUS |Demisii in lant, in plina epidemie de COVID-19. Spitalul din Deva a ramas fara manager si director

La sfarsitul lunii martie, Managerul Spitalului Judetean Deva de la vremea respectiva, Daniela Rosca, a fost suspendat din functie, din cauza felului in care a gestionat situatia raspandirii infectiei cu noul.

O echipa medicala de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca a fost detasata la Spitalul Judetean Suceava, pentru doua saptamani

O echipa formata din zece medici militari si zece subofiteri sanitari de la Spitalul Militar din Cluj-Napoca va merge la Suceava, unde va ramane doua saptamani pentru a asigura continuitatea asistentei medicale la Spitalul Judetean, unde majoritatea.

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea.

Militarii trimisi la Spitalul din Suceava, despre medicii de acolo: Sunt rasfatati si deloc nepregatiti. imi pare rau pentru dansii

Medicii militari trimisi pentru a organiza activitatea Spitalului Judetean Suceava au transmis ca medicii de acolo sunt rasfatati si total nepregatiti.

Militarii trimisi la Spitalul din Suceava, despre medicii de acolo: Sunt rasfatati si total nepregatiti. imi pare rau pentru dansii

Medicii militari trimisi pentru a organiza activitatea Spitalului Judetean Suceava au transmis ca medicii de acolo sunt rasfatati si total nepregatiti.

Pacienta decedata de coronavirus, ignorata la Spitalul din Arad: Au lasat-o sa moara ca un caine. Niciun medic nu a fost pe la ea!

Acuze grave la Spitalul Municipal din Arad. O femeie de 53 de ani internata cu diabet si probleme la inima a murit dupa ce a fost infectata cu COVID.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )