Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, lovitura dura pentru cetateni. Ce se va intampla, de fapt, in perioada Craciunului: Nici nu vreau sa ma gandesc

Playtech Playtech,
Nelu Tataru, lovitura dura pentru cetateni. Ce se va intampla, de fapt, in perioada Craciunului: Nici nu vreau sa ma gandesc

Nelu Tataru se arata extrem de retinut cu privire la ce ne rezerva viitorul, in contextul pandemiei de COVID-19. Acesta trage un semnal de alarma cu privire la sarbatorile de iarna, subliniind faptul ca modul in care va evolua situatia epidmeiologica din tara depinde de cetateni. Ce va fi de Craciun depinde de ce va . continuă pe Playtech

Lovitura dura pentru Romania la Euro 2020. Ce se va intampla cu meciurile din Bucuresti

Romania a ratat participarea la Euro 2020, dupa infrangerea in barajul contra Islandei. Iar dezastrul ar putea continua in perioada care urmeaza. UEFA ar fi tentata sa renunte la proiectul care prevede disputarea turneului final in mai multe orase, din cauza pandemiei de coronavirus. Astfel ca Bucurestiul ar putea fi sters de pe lista gazdelor .

Nelu Tataru, Raed Arafat si Alexandru Rafila, convocati de urgenta la Palatul Cotroceni. Decizia luata de Klaus Iohannis

Tensiune uriasa in Romania, in urma exploziei de imbolnaviri cauzate de COVID-19. Presedintele Klaus Iohannis i-a convocat de urgenta pe cei mai importanti reprezentanti din Sanatate pentru a se consulta cu acestia referitor la gestionarea pandemiei. Printre cele mai cunosute persoane care vor participa se numara Nelu Tataru, medicul Alexandru Rafila si seful DSU, Raed .

Nelu Tataru: Nu putem sa inchidem tot pentru ca in anumite zone sunt focare! Nici nu vreau sa ma gandesc la Craciun!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca nu se va ajunge la un lockdown doar din cauza unor zone unde apar focare. Adaptarea o facem de la localitate la localitate.

Nelu Tataru, despre sistemul sanitar romanesc: Am avut o modernizare fortata. Venim dupa 30 de ani in care nu am avut nimic (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca, de la izbucnirea epidemiei de coronavirs, sistemul de sanatate din Romania trece printr-o modernizare fortata, in contextul in.

Nelu Tataru, despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte: Noi cautam tot ce inseamna mobilitate, evenimente si locuri in care nu sunt respectate regulie (VIDEO)

Luni seara, in platoul B1 TV, ministrul Sanatatii a discutat si despre inchiderea parcurilor pe timp de noapte, ca masura pentru combaterea raspandirii noului coronavirus. Nelu Tataru a precizat faptul ca ac.

Nelu Tataru respinge acuzatiile PSD: Daca as fi fost un ministru de birou, credeam ce spun ei, dar am ales sa cobor in prima linie (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat luni seara, pentru B1 TV, ca stie perfect care este situatia paturilor la Terapie Intensiva pentru bolnavii de COVID-19 deoarece inca de cand era secretar de.

Cum va functiona Corona-Forms, aplicatia menita sa limiteze raspandirea coronavirusului. Explicatiile ministrului Nelu Tataru (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a explicat luni seara, pentru B1 TV, cum va functiona si care va fi rolul platformei Corona-Forms in raspunsul la epidemia de coronavirus. Recent,Serviciul de.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Nu putem sa inchidem tot pentru ca in anumite zone sunt focare pe care le putem gestiona. Nu intentionam sa ajungem la un stat politienesc (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara in cadrul emisiunii Talk B1, ca deciziile de carantinare nu pot fi luate la nivelul intreegii tari, ci doar la nivel local, in zonele unde sunt i.

Nelu Tataru, anunt de ultima ora despre carantinarea Romania. Ce au decis autoritatile

Ministrul Tataru a vorbit in cursul zilei de duminica despre situatia paturilor din sectiile ATI si despre modernizarea fortata a spitalelor in vreme de pandemie. Din punct de vedere al blocajelor de la Terapie Intensiva, Nelu Tataru a dat asigurari ca nu exista acest lucru, iar cazurile de COVID-19 sunt redirectionate in zonele cu paturi .

Cum se contrazic Nelu Tataru si Nicusor Dan pe tema carantinarii Capitalei

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, il contrazice pe primarul general, Nicusor Dan, pe tema unei posibile carantinari a unor strazi sau cartiere, demnitarul de la Palatul Victoria fiind de parere ca e foarte dificil sa impui carantina doar intr-o aunumita zona. De acord cu ministrul Sanatatii e si medicul Alexandru Rafila, candidat al PSD pentru Camera Deputatilor.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )