Libnet.ro
UNICEF

00:07

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, despre vaccinurile anti-COVID-19: Am facut solicitare pentru 50% din populatia Romaniei

B1 B1,
Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, despre vaccinurile anti-COVID-19: Am facut solicitare pentru 50% din populatia Romaniei

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a oferit noi informatii despre testarea pentru depistarea COVID-19 si achizitionarea unui ser, care ar putea ajunge in Romania. Suntem in acei pasi in care reasezam. continuă pe B1

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Vom avea nevoie de detasari pentru a acoperi necesarul de personal medical din sectiile de terapie intensiva

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a anuntat ca va fi nevoie de detasari de personal medical fie ele voluntare sau nu in perioada urmatoare, pentru a acoperi necesarul din sectiile de terapie.

Nelu Tataru, anunt infricosator despre revenirea la starea de urgenta: Traim un alt episod pe care nu l-a dorit nimeni

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a vorbit in cursul serii de joi despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri. Potrivit acestuia, numarul testelor pozitive nu este o surpriza, avand in vedere toti factorii care au condus la transmiterea comunitara accentuata. O parte din vina o avem cu totii Nelu Tataru a intrat in direct, printr-o convorbire .

Nelu Tataru, previziune sumbra: Vom avea doua saptamani grele. Ce spune ministrul Sanatatii despre cresterea cazurilor COVID

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a atras atentia, marti, ca ne asteapta doua saptamani grele din punct de vedere al cazurilor de coronavirus, explicand ca suntem intr-un moment de crestere progresiva.

COVID-19. Nelu Tataru: Pragul rosu este sa avem 2.000 de cazuri la terapie intensiva

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a vorbit vineri, 24 iulie, despre un posibil scenariu negru in timpul pandemiei. in cadrul conferintei de presa sustinute la Iasi, ministrul Sanatatiia.

Nelu Tataru: Am ajuns ciuma Europei

Nelu Tataru, ministrul sanatatii, este convins ca doar o supra-populare a sectiilor de terapie inten.

Nelu Tataru a recunoscut! Care este adevarul despre cele 994 de cazuri raportate?

Grupul de Comunicare Strategica a informat ca, in ultimele 24 de ore, au fost inregistrate alte 994 noi cazuri de imbolnavire. Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut astazi o declaratie din care reiese ca Grupul de Comunicare a gresit cand a trimis informarea zilnica.

Nelu Tataru ironizeaza PSD: Strigam ca am ajuns ciuma Europei. Cum am ajuns asa? Instigand sa nu respectam reguli

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a facut miercuri o aluzie la o postare a PSD in care ii acuzau pe Ludovic Orban si Klaus Iohannis ca ar fi transformat Romania in ciuma Europei. Cum am ajuns asa? Nerespectand sau instigand sa nu respectam reguli, a replicat Tataru.

Nelu Tataru, despre structura modulara de la Spitalul Elias: Poate fi functionala, mai ramane sa detasam personalul

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat ca structura modulara de la Spitalul Elias poate fi functionala de maine si ca ramane sa fie detasat personalul medical.

Nelu Tataru sustine ca in Capitala sunt 1.221 de paturi pentru pacientii COVID-19 Despre cazul de coronavirus de la DSP Bucuresti: Nu a existat comunicare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, joi, ca numarul de paturi din spitalele bucurestene pentru pacientii infectati cu coronavirus a ajuns la 1. Declaratia a fost facuta dupa evaluarile la.

Nelu Tataru, anuntul de care toata lumea se temea. La cate cazuri se va ajunge pe zi: Vom avea o crestere progresiva

Ministrul Sanatatii a vorbit in cursul zilei de ieri despre cresterea alarmanta a numarului de cazuri din Romania, preconizand ca numarul de cazuri va ajunge la 1000 pe zi. Nelu Tataru se arata optimist cu privire la intrarea in vigoare a legii izolarii si carantinei, considerand ca aceasta va reusi sa stopeze numarul de imbolnaviri.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )