Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Noi adaptam o evolutie pandemica intr-un context de sezon rece cu boli respiratorii si participarea la orele de clasa

B1 B1,
Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Noi adaptam o evolutie pandemica intr-un context de sezon rece cu boli respiratorii si participarea la orele de clasa

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a facut oserie de precizari cu privire la evolutia epidemiei de coronavirus din Romania, ocazie cu a subliniat ca sunt esentialerespectarea regulilorde. continuă pe B1

Nelu Tataru: Am ajuns la 1.034 de paturi de terapie intensiva care au si dotarea completa pentru patologie COVID-19. Acum trei saptamani avea doar 840 (VIDEO)

La ora actuala, Romania are o capacitate totala de 1. 034 de terapie intensiva cu dotare completa pentru patologie COVID-19, a anuntatNelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a mai precizat ca, in urma.

Ce se intampla cu media de varsta a persoanelor infectate cu COVID-19. Anuntul lui Nelu Tataru

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a spus ca in ultima perioada coronavirusul afecteaza persoane din ce in ce mai tinere. De asemenea, virusul ucigas a adus o crestere de cazuri grave la persoane relativ tinere. Care este noua medie de varsta a persoanelor infectate cu coronavirus. Anuntul ministrului Nelu Tataru Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a facut .

Ministrul Nelu Tataru, despre purtarea mastii la scoala de catre elevii din clasele mici: Trebuie sa devina o regula

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a precizat ca elevii din clasele mici ar trebui sa poarte masca in mod obligatoriu, o regula ce ar trebui introdusa poate de catre cei care pregatesc acest.

Masca de protectie, obligatorie si pentru elevii din ciclul primar, in opinia lui Nelu Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, este de parere ca elevii din clasele mici trebuie sa poarte masca .

Nelu Tataru: Am ajuns la 1.034 de paturi de terapie intensiva care au si dotarea completa pentru patologie COVID-19. Acum trei saptamani aveam doar 840 (VIDEO)

Romania dispune, la ora actuala,de 1. 034 de paturi terapie intensiva cu dotare completa pentru patologie COVID-19, a anuntatNelu Tataru, ministrul Sanatatii, care a mai precizat ca, in urma cu tr.

Ministrul Nelu Tataru: Masca este obligatorie si pentru elevii mici! La ce regula a renuntat Ministerul Sanatatii

Masca de protectie devine obligatorie pentru toti elevii! O spune chiar ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, care adauga ca masca va fi obligatorie inclusiv pentru elevii din clasele I, a II-a sau a III-a deoarece acestia nu pot respecta distantarea sociala in pauze sau in curtile scolilor. De altfel, masca va fi obligatorie si pentru personalul din unitatile de invatamant, atata vreme cat acestia se afla in interiorul scolilor.

NELU TATARU: Sunt in lucru anumite metodologii pentru recoltare de plasma

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat astazi la Oradea ca sunt in lucru anumite metodologii pentru recoltare de plasma de la persoane care au fost infectate cu noul coronavirus si care acum nu mai sunt pozitive.

Nelu Tataru, anuntul momentului. Masca de protectie devine obligatorie in scoli: Trebuie sa devina o regula

Ministrul Sanatatii trage un semnal de alarma cu privire la obligativitatea purtarii mastii de protectie de catre elevi. Acesta considera ca autoritatile competente trebuie sa puna la punct toate aspectele ce privesc reinceperea scolilor in siguranta. Este o regula pe care trebuie sa o mentinem Nelu Tataru a vorbit in cursul zilei de ieri despre .

Nelu Tataru: Daca se respectau regulile din 15 mai, nu traiam a doua cocoasa

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, marti, ca daca s-ar fi respectat regulile luate dupa relaxarea din 15 mai, acum nu am fi trait a doua cocoasa a epidemiei de COVID-19.

Nelu Tataru critica motiunea de cenzura a PSD: Nu pot accede pe sanatatea romanilor doar pentru a castiga un Congres sau de dragul unor voturi

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a criticat luni initiativa PSD-ului de a depune motiune de cenzura, motivand ca nici nu era contextul si nu cred ca trebuia folosit acest instrument fara o baza reala. Acesta a mai adaugat ca nu este normal ca politicul sa profite de pandemie doar pentru a castiga un congres sau de dragul unor voturi la alegerile din septembrie.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )