Libnet.ro
UNICEF

13:30

Nelu Tataru, pentru B1 TV: De vreo saptamana, in Terapie Intensiva sunt in jur de 1.000 de cazuri, dintre care circa 380 400 sunt pe ventilatie mecanica invaziva (VIDEO)

B1 B1,
Nelu Tataru, pentru B1 TV: De vreo saptamana, in Terapie Intensiva sunt in jur de 1.000 de cazuri, dintre care circa 380 400 sunt pe ventilatie mecanica invaziva (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a oferit noi detalii despre situatia sectiilor de Terapie Intensiva din tara. intr-o serie de precizari facute in exclusivitate pentru B1 TV, Nelu Tataru a vorbit si despre evolutia. continuă pe B1

PSD cere demisia urgenta a lui Ludovic Orban si Nelu Tataru!

Partidul Social Democrat cere demisia imediata a premierului Ludovic Orban si a ministrului Sanatatii, Nelu Tataru, pentru ca nu-si asuma haosul provocat in sistemul de sanatate si dau vina pe medici.

TATARU: inca 200 de paturi de terapie intensiva vor fi operationalizate in aceasta saptamana

Circa 200 de paturi de terapie intensiva suplimentare vor fi operationalizate in aceasta saptamana, potrivit precizarilor facute luni de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, relateaza Agerpres.

Nelu Tataru: in acest moment, avem 1.349 de paturi de terapie intensiva in spitalele suport-COVID Cati pacienti de la ATI sunt intubati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara ca, in acest moment, in Romania exista 1. 349 de paturi de terapie intensiva destinate pacientilor diagnosticati cu COVID-19. Iar din cei 1. 187 de.

Nelu Tataru: Cu achizitiile in curs, capacitatea de ventilatoare va ajunge la 146% in aprilie 2021 fata de ce a fost pana in aprilie 2020. Sectiile de Terapie Intensiva au trecut printr-o modernizare fortata trebuie verificate toate (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, considera ca solutia cea mai urgenta in acest moment pentru ca tragedia de la Neamt sa nu se repete si in alte spitale din Romania este verificarea tuturor.

Nelu Tataru: Urmeaza sa operationalizam 280 de paturi ATI Fiecare unitate sanitara verificata in terapie intensiva primeste si un plan de conformare (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a oferit mai multe detalii, cu privire la cresterea capacitatii de tratare din sectiile ATI, in contextul numarului mare de cazuri de COVID-19. Nelu Tataru a precizat: in.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Tataru anunta ca vor fi operationalizate 280 de paturi la terapie intensiva, intr-o perioada care variaza intre 7 si 21 de zile

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, ca au fost introduse 24 de spitale in randul celor suport COVID si urmeaza sa fie operationalizate 280 de paturi la terapie intensiva, intr-o perioada care va varia intre 7 si 21 de zile.

Nelu Tataru: Vor fi operationalizate inca 280 de paturi la ATI

In urmatoarea perioada, intre 7 si 21 de zile, vor fi operationalizate inca 280 de paturi de terapie intensiva, a anuntat Nelu Tataru, ministrul sanatatii, la inceputul sedintei de Guvern de miercuri. Acesta a spus ca in ultimele 3 zile am facut o evaluare la nivel national si in Bucuresti a situatiei evolutiei pandemiei si am cautat suplimentarea paturilor de terapie intensiva la nivel national si in Bucuresti.

NELU TATARU: Vor fi operationalizate 280 de paturi ATI

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern din aceasta seara, ca 24 de spitale au fost transformate in suport COVID si ca vor fi operationalizate 280 de noi paturi la terapie intensiva, intr-o perioada de 7 pana la 21 de zile.

Ce i-a spus medicul erou din Piatra Neamt lui Nelu Tataru, in avion

Sunt in deplasare la Spitalul Judetean din Piatra Neamt. Un eveniment tragic, in terapie intensiva, soldat cu decesul a 10 pacienti: opt din salonul unde a avut loc incendiul si doi din salonul alaturat. Un medic afectat de incendiu, cu 40% arsura, si inca trei cadre medicale cu arsura de gradul 1 si 2 pe .

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )