Libnet.ro
UNICEF

11:45

Tataru anunta ca vor fi operationalizate 280 de paturi la terapie intensiva, intr-o perioada care variaza intre 7 si 21 de zile

Adevărul Adevărul,
Tataru anunta ca vor fi operationalizate 280 de paturi la terapie intensiva, intr-o perioada care variaza intre 7 si 21 de zile

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, la inceputul sedintei de miercuri a Guvernului, ca au fost introduse 24 de spitale in randul celor suport COVID si urmeaza sa fie operationalizate 280 de paturi la terapie intensiva, intr-o perioada care va varia intre 7 si 21 de zile. continuă pe Adevărul

NELU TATARU: Vor fi operationalizate 280 de paturi ATI

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat, la inceputul sedintei de Guvern din aceasta seara, ca 24 de spitale au fost transformate in suport COVID si ca vor fi operationalizate 280 de noi paturi la terapie intensiva, intr-o perioada de 7 pana la 21 de zile.

Nelu Tataru: in acest moment, avem 1.349 de paturi de terapie intensiva in spitalele suport-COVID Cati pacienti de la ATI sunt intubati

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat luni seara ca, in acest moment, in Romania exista 1. 349 de paturi de terapie intensiva destinate pacientilor diagnosticati cu COVID-19. Iar din cei 1. 187 de.

TATARU: inca 200 de paturi de terapie intensiva vor fi operationalizate in aceasta saptamana

Circa 200 de paturi de terapie intensiva suplimentare vor fi operationalizate in aceasta saptamana, potrivit precizarilor facute luni de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, relateaza Agerpres.

Pacientii sunt rotiti pe sectie pentru o sansa la viata. Cate paturi mai sunt, de fapt, in sectiile ATI

Este criza de paturi pe sectiile de Terapie Intensiva in toata tara. in judetul Hunedoara, toate cele 21 de paturi de la ATI destinate bolnavilor de COVID sunt ocupate. in Sibiu mai sunt paturi disponibile doar pe sectia de Terapie Intensiva a spitalului de pediatrie, iar in Arges nu mai exista nici macar un singur pat liber. Guvernul promite insa ca, pana la finalul acestei saptamani, vor fi 200 de paturi noi de Terapie Intensiva. Problema este ca nu mai avem medici.

Nelu Tataru, pentru B1 TV: De vreo saptamana, in Terapie Intensiva sunt in jur de 1.000 de cazuri, dintre care circa 380 400 sunt pe ventilatie mecanica invaziva (VIDEO)

Ministrul Sanatatii a oferit noi detalii despre situatia sectiilor de Terapie Intensiva din tara. intr-o serie de precizari facute in exclusivitate pentru B1 TV, Nelu Tataru a vorbit si despre evolutia.

Ludovic Orban, sedinta de urgenta cu Nelu Tataru: Am discutat despre planul de verificari in sectiile de Terapie Intensiva din Spitale. Al doilea subiect, cresterea capacitatii de tratare a pacientilor care au nevoie de internare la ATI

Premierul Ludovic Orban a avut o sedinta de urgenta cu Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, luni, in contextul tragediei de la Neamt. Am abordat doua subiecte importante. Primul subiect, planul de.

Instalatia de oxigen a unui TIR de terapie intensiva de la Timisoara a cedat: A fost o supraaglomerare cu pacienti

Opt pacienti cu COVID-19 internati in unitatea mobila ATI de la Spitalul Municipal Timisoara au fost transferati de urgenta in alte paturi ATI dupa ce instalatia de oxigen a TIR-ului de terapie intensiva a cedat.

Controale in sectiile de Terapie Intensiva din Mures, in urma tragediei de la ATI Neamt

Toate sectiile de Terapie Intensiva de la spitalele din judetul Mures vor fi efectuate controale pentru verificarea instalatiilor si a conditiilor de punere in functiune a aparaturii medicale.

Autoritatile, in alerta! Opt pacienti, in stare grava dupa ce au ramas fara oxigen. Ce s-a intamplat cu TIR-ul de Terapie Intensiva in care se aflau

Stare de alerta in Timisoara, acolo unde opt pacienti cu COVID-19 au ramas fara oxigen din cauza unei defectiuni a TIR-ului de Terapie Intensiva in care se aflau. Medicii au intervenit imediat, iar pacientii au fost transferati de urgenta in spitalele unde mai existau locuri libere. Care este starea pacientilor in acest moment TIR-ul de .

Orban: Cred ca oricine ar vedea o sectie de Terapie Intensiva si-ar pune masca si noaptea

Premierul Ludovic Orban insista si le cere romanilor sa respecte regulile antiCOVID-19, comentand ca oricine ar vedea o sectie de Terapie intensiva si-ar pune masca si noaptea.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )