Libnet.ro
UNICEF

19:31

Nelu Tataru: Petrecerile sunt interzise. Recomandam maxim intalniri in familie

B1 B1,
Nelu Tataru: Petrecerile sunt interzise. Recomandam maxim intalniri in familie

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca in perioada Sarbatorilor nu se vor putea organiza petreceri. Politicianul afacutun apel catre oameni sa fie precauti in ceea ce priveste. continuă pe B1

NELU TATARU: in Bucuresti, cred ca trebuie monitorizata mai bine aplicarea masurilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca importanta este respectarea masurilor care au fost luate de autoritati pentru limitarea raspandirii virusului SARSa-CoV-2 si nu inasprirea acestora, el subliniind ca Romania a impus de mai multe luni reguli care abia acum sunt implementate in alte tari din Europa. Degeaba impunem niste masuri, daca nu sunt verificate daca ele se respecta, sustine Tataru.

Nelu Tataru: in Bucuresti, cred ca trebuie monitorizata mai bine aplicarea masurilor

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, sustine ca importanta este respectarea masurilor care au fost luate de autoritati pentru limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2 si nu inasprirea acestora, el subliniind ca Romania a impus de mai multe luni reguli care abia acum sunt implementate in alte tari din Europa. Degeaba impunem niste masuri, daca nu sunt verificate daca ele se respecta, sustine Tataru.

NELU TATARU: Guvernul a aprobat prelungirea termenului de aplicare a prevederilor HG 1402018

Guvernul a aprobat, in sedinta de astazi, o hotarare pentru prelungirea, pana la 31 martie 2021, a termenului de aplicare a prevederilor HG 1402018 privind aprobarea pachetelor de servicii si a contractului-cadru care reglementeaza conditiile acordarii asistentei medicale, a medicamentelor si dispozitivelor medicale, a anuntat, la Palatul Victoria, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Guvernul a aprobat normele privind autorizarea, organizarea si functionarea centrelor de vaccinare impotriva COVID-19 (VIDEO)

Guvernul a aprobat normele privind autorizarea, organizarea si functionarea centrelor de vaccinare impotriva COVID-19, a precizat Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, la finalul sedintei de Guvern de joi. Nelu.

Alexandru Rafila: Cu siguranta Vlad Voiculescu nu va fi un ministru mai slab decat Nelu Tataru

Reprezentantul Romaniei la OMS Alexandru Rafila, propunerea PSD pentru postul de prim-ministru, a declarat vineri, la Digi 24, dupa ce in urma negocierilor PNL-USR PLUS-UDMR portofoliul Sanatatii a revenit Aliantei USR PLUS, ca in mod cert Vlad Voiculescu, al carui nume este vehiculat pentru ocuparea functiei, nu va fi un ministru mai slab decat actualul sef de la Sanatate, Nelu Tataru.

Nelu Tataru: Se vor vaccina anti-COVID si cei care au avut boala, si cei care n-au avut-o. Cei depistati bolnavi nu fac vaccinul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat in direct la Antena 3 cum vor decurge vaccinarile pentru medici, in prima etapa, si pentru populatia generala, acest din urma proces fiind estimat sa se desfasoare in primavara anului viitor.

Nelu Tataru a dezvaluit in direct cine va fi ministrul sanatatii in noul guvern

Nelu Tataru, minstrul sanatatii in guvernul interimar, a insistat ca este nevoie de continuitate la conducerea Ministerului Sanatatii, in conditii de pandemie.

Au inceput pergatirile pentru campania de vaccinare anti-COVID. Nelu Tataru: Comunicarea se va face pentru fiecare grupa de persoane

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a explicat, joi, in sedinta de Guvern, ca se fac pregatiri intense pentru campania de vaccinare, fiind operationalizate centrele pentru primirea vaccinului. Pe langa transa simbolica din acest an, n ianuarie, Romania va primi 600. 000 de doze de vaccin si va incepe vaccinarea celor din prima linie, care vor iesi ultimii din aceasta lupta.

Sedinta privind gestionarea epidemiei de COVID-19, la Cotroceni. Klaus Iohannis discuta cu Nicolae Ciuca, Nelu Tataru, Raed Arafat si Valeriu Gheorghita

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va avea o sedinta de lucru privind gestionarea epidemiei de COVID-19, joi, ora 13, la Palatul Cotroceni, cu premierul interimar Nicolae Ciuca, ministrul Nelu Tataru,.

Nelu Tataru: Vom avea 10.000 de doze de vaccin, initial

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi ca Romania va primi o prima transa simbolica de 10. 000 de doze de vaccin anti COVID-19.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )