Libnet.ro
UNICEF

21:45

Nelu Tataru in sedinta de Guvern: Pentru a nu avea o alta Suceava, contez pe ajutorul dumneavoastra

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nelu Tataru in sedinta de Guvern: Pentru a nu avea o alta Suceava, contez pe ajutorul dumneavoastra

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a transmis, joi, membrilor Guvernului ca, pentru a nu avea in tara o alta Suceava, conteaza pe ajutorul lor, astfel incat situatiile asemanatoare inregistrate la alte spitale din tara in contextul pandemiei. continuă pe Wall-Street Ro

Nelu Tataru, catre membrii Guvernului: Este un moment greu. Pentru a nu avea alta Suceava, contez pe ajutorul dumneavoastra (VIDEO)

Noul ministru al Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat joi, la inceputul sedintei de Guvern ca trebuie luate masuri pentru ca situatia de la Suceava, unde infectiile cu coronavirus s-au raspandit alarmant,.

Nelu Tataru: Cu o transmitere comunitara accelerata, Suceava e unul dintre cele mai fierbinti locuri din Romania. incercam sa limitam focarul (VIDEO)

Secretarul de stat Nelu Tataru, omul propus pentru ocuparea functiei de ministru al Sanatatii dupa demisia lui Victor Costache, spune ca a primit vestea nominalizarii la Suceava, unde autoritatile incearca.

Nelu Tataru a acceptat nominalizarea pentru postul de ministru al Sanatatii: in anumite momente nu se refuza absolut nimic (VIDEO)

Nelu Tataru a precizat, joi, in direct pe B1 TV, ca a acceptat propunerea premierului Ludovic Orban de a-l nominaliza pentru postul de ministru al Sanatatii. in anumite momente nu se refuza absolut nimic,.

Nelu Tataru, noul ministru al Sanatatii: in Bucuresti vor fi testati pentru inceput 10.000 de oameni La Suceava a fost un conglomerat de nereguli

In Bucuresti vor fi testati pentru coronavirus, pentru inceput, 10. 000 de oameni in cadrul unui proiect pilot derulat impreuna cu Primaria Capitalei, pentru a avea o previziune si o evolutie a pandemiei la nivel de Bucuresti, a declarat astazi Nelu Tataru, la scurt timp dupa ce a fost numit ministrul Sanatatii, intr-un interviu acordat HotNews. ro. Echiparea spitalelor cu tot ce inseamna logistica, aparatura, ventilatoare si resursa umana, pentru a face fata pandemiei de coronavirus este prioritatea lui Nelu Tataru la inceputul mandatului, spune noul ministru al Sanatatii. El marturiseste ca a gasit la spitalul din Suceava, unde 170 de cadre medicale si pacienti s-au infectat cu coronavirus, un conglomerat de nereguli.

Ludovic Orban: Vineri dimineata voi avea o discutie cu Nelu Tataru pentru a adopta un nou set de masuri in domeniul sanatatii

Ludovic Orban, premierul Romaniei, a spus, in cadrul sedintei de guvern de joi dupa-amiaza, ca ii multumeste lui Victor Costache pentru activitatea pe care a desfasurat-o in fruntea Ministerului Sanatatii pana acum si lui Nelu Tataru pentru responsabilitatea pe care si-a asumat-o, prin preluarea acestei functii.

VIDEO Iohannis a semnat decretul: Nelu Tataru este noul ministru al Sanatatii. Azi depune juramantul

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul privind numirea lui Nelu Tataru in functia de ministru al Sanatatii, dupa demisia lui Victor Costache. Nelu Tataru va depune juramantul la ora 17. 00, apoi va participa la sedinta de guvern.

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

Nelu Tataru: Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Suceava are peste 120 de pacienti, dintre care cinci sunt pe ventilator. Este o transmitere accentuata

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca in prezent sunt 120 de pacienti internati la Sectia de Boli Infectioase de la Spitalul Judetean Suceava, cinci dintre acestia respirand cu ajutorul aparatelor. El afirma ca au fost mai multe motive pentru care s-a ajuns la acest lucru, intre care un management defectuos al crizei. A fost o atitudine a DSP delasatoare, spune el.

Nelu Tataru: 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava au coronavirus incercam sa deschidem UPU cu medici din Iasi

Aproximativ 170 de cadre medicale si pacienti de la Spitalul Judetean Suceava sunt confirmati cu coronavirus, a declarat joi secretarul de stat Nelu Tataru, propus ministru al Sanatatii. El a spus ca se incearca deschiderea Unitatii de primiri Urgente a spitalului cu medici adusi de la Iasi, care sa trieze si sa trimita pacientii spre spitale din Falticeni, Radauti sau Iasi.

Cine este Nelu Tataru, cel care ii ia locul lui Victor Costache. Din ce partid provine fostul senator

Ludovic Orban l-a chemat de urgenta la Bucuresti pe Nelu Tataru care se afla la Suceava, in inspectie, dupa dezastrul de acolo. Nelu Tataru s-a nascut la data de 30 septembrie 1972, este un fost senator roman, ales in legislatura 2012-2016 pe listele PNL. Din anul 2017, Nelu Tataru este ales presedintele organizatiei Vaslui, iar .

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )