Libnet.ro
UNICEF

16:15

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

B1 B1,
Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru. continuă pe B1

Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa. Da gratis tot

Ce-l mai mare site de filme pentru adulti, PornHub, a venit cu o idee exceptionala de a tine oamenii in auto-izolare. Astfel incat au luat decizia de a da utilizatorilor tot continutul premium pe gratis. Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa Majoritatea populatiei a folosit sau .

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

Rabla Plus demareaza miercuri. Cel mai mare buget de cand exista programul: 140 de milioane de lei

Ministerul Mediului, Apelor si Padurilor a anuntat ca programul Rabla Plus demareaza miercuri, prin Administratia Fondului pentru Mediu AFM), avand cel mai mare buget de cand exista programul, 140 de milioane de lei, cu aproape 45% mai mare decat in anul 2019, program care nu conditioneaza achizitia unui autovehicul nou de casarea unui autovehicul uzat.

Madridul, urmatorul mare focar dupa Lombardia. Va ajunge cea mai afectata subregiune de pe glob, in curand

Capitala Spaniei a ajuns cel mai mare focar de coronavirus dupa Lombardia. in curand, Madridul, va ajunge cea mai afectata subregiune de pe glob.

Cel mai mare experiment pe care lumea nu il voia se intampla acum

Pandemia cu care ne confruntam este prilejul ideal pentru un experiment de care, pana acum, tuturor le era teama sa-l incerce. Este vorba despre munca de acasa, un subiect care nu e pe placul.

Cine este Nelu Tataru, cel care ii ia locul lui Victor Costache. Din ce partid provine fostul senator

Ludovic Orban l-a chemat de urgenta la Bucuresti pe Nelu Tataru care se afla la Suceava, in inspectie, dupa dezastrul de acolo. Nelu Tataru s-a nascut la data de 30 septembrie 1972, este un fost senator roman, ales in legislatura 2012-2016 pe listele PNL. Din anul 2017, Nelu Tataru este ales presedintele organizatiei Vaslui, iar .

Nelu Tataru: Cu o transmitere comunitara accelerata, Suceava e unul dintre cele mai fierbinti locuri din Romania. incercam sa limitam focarul (VIDEO)

Secretarul de stat Nelu Tataru, omul propus pentru ocuparea functiei de ministru al Sanatatii dupa demisia lui Victor Costache, spune ca a primit vestea nominalizarii la Suceava, unde autoritatile incearca.

Nelu Tataru, noi precizari despre situatia de la Spitalul din Suceava: Sunt cazuri din ce in ce mai grave

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, a facut noi precizari cu privire la conditiile revoltatoare de la Spitalul Judetean Suceava, oras in care s-au inregistrat pana in acest moment sase decese provocate de coronavirus.

Nelu Tataru: Sectia de Boli Infectioase a Spitalului Suceava are peste 120 de pacienti, dintre care cinci sunt pe ventilator. Este o transmitere accentuata

Secretarul de stat in Ministerul Sanatatii Nelu Tataru sustine ca in prezent sunt 120 de pacienti internati la Sectia de Boli Infectioase de la Spitalul Judetean Suceava, cinci dintre acestia respirand cu ajutorul aparatelor. El afirma ca au fost mai multe motive pentru care s-a ajuns la acest lucru, intre care un management defectuos al crizei. A fost o atitudine a DSP delasatoare, spune el.

ştiri de la B1

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2468 seconds )