Libnet.ro
UNICEF

08:15

Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata in ultimele 10 zile, dar putem gestiona acest lucru

Adevărul Adevărul,
Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata in ultimele 10 zile, dar putem gestiona acest lucru

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, luni, 22 iunie, ca in aceste zile asistam la o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, avand o transmitere comunitara accentuata. Tataru anunta ca, daca evolutia va fi nefavorabila, autoritatile se gandesc sa impuna unele restrictii in anumite zone, acolo unde se observa o transmitere comunitara accentuata. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Daca nu respectam regulile, vom avea o transmitere comunitara accentuata, care va atrage noi restrictii pentru anumite focare (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a subliniat ca transmiterea comunitara de COVID-19 este in crestere in Romania si ca daca situatia se mentine la fel, va fi nevoie de anumite restrictii pentru.

Nelu Tataru, despre cresterea numarului de cazuri de COVID-19 in Romania: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata in ultimele 10 zile Se pot institui unele restrictii particulare

Ministrul Sanatatii a declarat, in contextul cresterii numarului de cazuri de coronavirus de pe teritoriul Romaniei peste 300 de noi infectari in fiecare zi, in ultima saptamana), ca tara noastra se co.

Nelu Tataru avertizeaza: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in aceste zile asistam la o crestere a numarului de .

NELU TATARU: Suntem la patru zile cu peste 300 de cazuri, cam la sapte zile in crestere

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, azi, la Focsani ca spera ca numarul mare de cazuri de coronavirus din ultimele zile nu reprezinta al doilea val al pandemiei de coronavirus, precizand ca aceste cresteri ar putea fi puse pe seama ridicarii restrictiilor.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru avertizeaza: Transmiterea comunitara devine accentuata. Ne apropiem de un moment in care o sa vedem ca avem dublare sau triplare de cazuri pe zi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, referindu-se la cresterea numarului de cazuri de coronavirus in Romania, ca in acest moment autoritatile pot gestiona situatia, insa avand in vedere faptul.

Nelu Tataru: Ne apropiem de momentul in care o sa vedem o dublare sau triplare de cazuri pe zi

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit despre cresterea numarului de cazuri de imbolnavire de coronavirus. Acesta a declarat ca transmiterea comunitara este in crestere, cel mai probabil dupa masurile de relaxare care au intrat in vigoare in tara noastra, insa si din cauza numarului mare de persoane care contesta existenta pandemiei in ultima perioada.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Ne asteptam la o crestere a cazurilor de COVID-19, dar nu ne asteptam ca aceasta sa se mentina. Suntem pregatiti sa luam si alte masuri restrictive pentru stoparea unei transmiteri comunitare accentuate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri, intr-o interventie in cadrul Stirilor B1 TV, ca autoritatile se asteptau sa apara o crestere a numrului de cazuri de infectare cu noul coronavirus,.

Nelu Tataru, despre cresterea numarului de cazuri de coronavirus: Sper sa nu fie al doilea val

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, la Focsani ca spera ca numarul mare de cazuri de coronavirus din ultimele zile nu reprezinta al doilea val al pandemiei de coronavirus.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre cresterea cazurilor de COVID-19: Sper sa nu fie al doilea val. Nu trebuie sa actioneze doar autoritatile, ci si populatia. Sunt inca niste precautii care trebuie respectate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, referindu-se la numarul mare de cazuri de coronavirus din ultimele zile, ca spera sa nu fie vorba despre al doilea val de imbolnaviri. Tataru a subliniat.

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni seara ca persoanele infectate cu Covid-19 vor petrece mai putin timp internate in spital, daca nu au simptome. Potrivit ministrului Tataru, persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar usor simptomatice, vor sta internate in spital doar zece zile, fiind trimise apoi in izolare la domiciliu, sub supravegherea doctorului de familie.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )