Libnet.ro
UNICEF

12:00

Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Antena3 Antena3,
Veste buna pentru bolnavii de Covid-19 asimptomatici. Nelu Tataru a facut anuntul

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat luni seara ca persoanele infectate cu Covid-19 vor petrece mai putin timp internate in spital, daca nu au simptome. Potrivit ministrului Tataru, persoanele infectate cu coronavirus, dar care sunt asimptomatice sau doar usor simptomatice, vor sta internate in spital doar zece zile, fiind trimise apoi in izolare la domiciliu, sub supravegherea doctorului de familie. continuă pe Antena3

Nelu Tataru: Pacientii asimptomatici sau usor simptomatici vor beneficia de o internare de 10 zile

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca pacientii infectati cu coronavirus, dar care nu au simptome sau au simptome usoare, vor beneficia de o internare de doar zece zile, apoi vor sta izolati acasa timp de 14 zile, sub supravegherea medicului de familie.

Nelu Tataru: Daca lasam numai pe seama medicilor si nu respectam regulile, se poate ajunge la dublarea cazurilor active de coronavirus si fortarea sistemului sanitar (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a indemnat din nou populatia, intr-o interventie pentru B1 TV, sa respecte regulile impuse de autoritati cu scopul de a preveni raspandirea coronavirusului. Acesta a.

NELU TATARU: Vom avea o dublare sau triplare a numarului de cazuri

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, trage un semnal de alarma cu privire la cresterea numarului de cazuri noi de infectare cu coronavirus.

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii: Daca nu respectam regulile, vom avea o transmitere comunitara accentuata, care va atrage noi restrictii pentru anumite focare (VIDEO)

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a subliniat ca transmiterea comunitara de COVID-19 este in crestere in Romania si ca daca situatia se mentine la fel, va fi nevoie de anumite restrictii pentru.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Ne asteptam la o crestere a cazurilor de COVID-19, dar nu ne asteptam ca aceasta sa se mentina. Suntem pregatiti sa luam si alte masuri restrictive pentru stoparea unei transmiteri comunitare accentuate (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat vineri, intr-o interventie in cadrul Stirilor B1 TV, ca autoritatile se asteptau sa apara o crestere a numrului de cazuri de infectare cu noul coronavirus,.

NELU TATARU: Suntem la patru zile cu peste 300 de cazuri, cam la sapte zile in crestere

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, azi, la Focsani ca spera ca numarul mare de cazuri de coronavirus din ultimele zile nu reprezinta al doilea val al pandemiei de coronavirus, precizand ca aceste cresteri ar putea fi puse pe seama ridicarii restrictiilor.

Nelu Tataru: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata in ultimele 10 zile, dar putem gestiona acest lucru

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, luni, 22 iunie, ca in aceste zile asistam la o crestere a numarului de cazuri de COVID-19, avand o transmitere comunitara accentuata. Tataru anunta ca, daca evolutia va fi nefavorabila, autoritatile se gandesc sa impuna unele restrictii in anumite zone, acolo unde se observa o transmitere comunitara accentuata.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru, despre cresterea cazurilor de COVID-19: Sper sa nu fie al doilea val. Nu trebuie sa actioneze doar autoritatile, ci si populatia. Sunt inca niste precautii care trebuie respectate

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, vineri, referindu-se la numarul mare de cazuri de coronavirus din ultimele zile, ca spera sa nu fie vorba despre al doilea val de imbolnaviri. Tataru a subliniat.

Nelu Tataru avertizeaza: Suntem intr-o transmitere comunitara accentuata

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat ca in aceste zile asistam la o crestere a numarului de .

Nelu Tataru, despre motiunea care-l vizeaza: As fi vrut sa gandim un pic altfel, sa nu grabim politica peste momentul medical

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, le-a transmis parlamentarilor din opozitie care au initiat o motiune de cenzura impotriva sa, sa nu grabim politica peste momentul medical. As fi vrut sa gandim un pic altfel, a afirmat ministrul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )