Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nelu Tataru: Am votat pentru o Romanie normala. Ne trebuie un Parlament puternic, ne trebuie un Guvern puternic

B1 B1,
Nelu Tataru: Am votat pentru o Romanie normala. Ne trebuie un Parlament puternic, ne trebuie un Guvern puternic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, si-a exercitat duminica dreptul la vot la Scoala Sf. Ecaterina din municipiul Husi alaturi de sotia sa, acesta declarand, la iesire, ca a votat pentru o Romanie. continuă pe B1

RALUCA TURCAN: Am votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata

Vicepremieurl Raluca Turcan a declarat duminica, dupa ce a votat la alegerile parlamentare, ca este un moment unic in istoria Romaniei recente si care poate sa marcheze viata Romaniei si a romanilor, precizand ca a votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie dezvoltata, scrie News.

Raluca Turcan: Este un moment unic in istoria recenta a tarii. Eu am votat pentru o Romanie europeana (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan a votat duminica dimineata, dupa ora 8. 00, la o sectie din Sibiu. La iesirea din sectia de votare, aceasta a declarat ca a votat pentru o Romanie europeana si pentru o Romanie.

Nelu Tataru: Nu putem sa ne imunizam decat trecand prin boala sau facand un vaccin!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre unul dintre cele mai importante subiecte din pandemie: vaccinarea. Necesitatea unui vaccin este imperioasa. Nu putem sa ne imunizam decat trecand prin boala sau facand un vaccin, a spus Nelu Tataru.

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru Nelu Tataru. Ce ar face daca i-ar lua locul in Ministerul Sanatatii

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit in cursul serii de joi despre cele trei lucruri majore pe care le-ar schimba daca s-ar afla in Ministerul Sanatatii. Acesta a vorbit in termeni duri despre organizarea haotica a Ministerului, dar si despre controalele DSP-urilor care s-au dovedit a fi inutile. Medicul Alexandru Rafila contrazice eficienta .

Nelu Tataru, declaratii de ultima ora in cazul spitalului groazei din Resita. Ce amenda a primit conducerea: E un sistem de 30 de ani

Imaginile de groaza care infatisau pacienti infectati cu COVID-19, tinuti dezbracati pe holurile spitalului din Resita, au oripilat in mai putin de 24 de ore o tara intreaga. in urma reactiilor extrem de acide ale romanilor de pretudindeni, reprezentantii din Sanatate au luat masuri urgente pentru a afla care este adevarul. Cu ce suma a .

Nelu Tataru, despre imaginile de la Spitalul din Resita: Avem un management defectuos in foarte multe unitati medicale

In urma imaginilor aparute de la Spitalul din Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a facut primele declaratii, la Antena 3. De asemenea, acesta a cerutdemiterea managerului.

VERGIL CHITAC: Am votat pentru investitii, dezvoltare, o Romanie unita si corecta

Primarul municipiului Constanta, liberalul Vergil Chitac, a declarat, duminica, ca a votat pentru investitii, dezvoltare, pentru o Romanie unita si corecta.

Gabriel Oprea: Am votat pentru o Romanie cu o justitie dreapta, pentru un stat care isi respecta si isi apara cetatenii

Fostul vicepremier Gabriel Oprea, presedinte al Uniunii Militarilor si Politistilor Mihai Viteazul, a votat, duminica dimineata, la scoala 150 din Capitala. Oprea s-a prezentat la vot chiar la ora 7.

Ioana Constantin (PMP): Am votat pentru o Romanie puternica, prospera, unita. Mergeti la vot, oriunde va aflati

Ioana Constantin, candidat PMP pentru Camera Deputatilor, a votat duminica in primele ore de la deschiderea urnelor, la Scoala Gimnaziala Geo Bogza, din Sectorul 1 al Capitalei. intr-o postare pe Facebook, Io.

Orban: Am votat pentru dezvoltare, pentru o Romanie dinamica, moderna. Nu exista risc de infectare daca mergeti la vot

Alegeri parlamentare 2020. Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, faptul ca a mers si a votat pentru dezvoltarea Romaniei si pentru o echipa care sa urmareasca reforme.

ştiri de la B1

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )