Libnet.ro
UNICEF

18:45

Nelu Tataru: Nu putem sa ne imunizam decat trecand prin boala sau facand un vaccin!

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru: Nu putem sa ne imunizam decat trecand prin boala sau facand un vaccin!

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre unul dintre cele mai importante subiecte din pandemie: vaccinarea. Necesitatea unui vaccin este imperioasa. Nu putem sa ne imunizam decat trecand prin boala sau facand un vaccin, a spus Nelu Tataru. continuă pe Antena3

Nelu Tataru, despre imaginile de la Spitalul din Resita: Avem un management defectuos in foarte multe unitati medicale

In urma imaginilor aparute de la Spitalul din Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru a facut primele declaratii, la Antena 3. De asemenea, acesta a cerutdemiterea managerului.

Alexandru Rafila, lovitura dura pentru Nelu Tataru. Ce ar face daca i-ar lua locul in Ministerul Sanatatii

Reprezentantul Romaniei la OMS, Alexandru Rafila, a vorbit in cursul serii de joi despre cele trei lucruri majore pe care le-ar schimba daca s-ar afla in Ministerul Sanatatii. Acesta a vorbit in termeni duri despre organizarea haotica a Ministerului, dar si despre controalele DSP-urilor care s-au dovedit a fi inutile. Medicul Alexandru Rafila contrazice eficienta .

Nelu Tataru, declaratii de ultima ora in cazul spitalului groazei din Resita. Ce amenda a primit conducerea: E un sistem de 30 de ani

Imaginile de groaza care infatisau pacienti infectati cu COVID-19, tinuti dezbracati pe holurile spitalului din Resita, au oripilat in mai putin de 24 de ore o tara intreaga. in urma reactiilor extrem de acide ale romanilor de pretudindeni, reprezentantii din Sanatate au luat masuri urgente pentru a afla care este adevarul. Cu ce suma a .

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, cere un control de urgenta dupa imaginile groazei de la Spitalul Judetean Resita (FOTO)

Dupa aparitia in spatiul public a imaginilor scandaloase de la Spitalul Judetean Resita, ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa.

Ministrul Nelu Tataru a dispus un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, dupa aparitia imaginilor cumplite din sectia COVID-19 de la spitalul din Resita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa demareze de urgenta un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, urmare a imaginilor aparute in spatiul public privind modul in care sunt tratati pacientii din cadrul sectiei de boli infectioase.

Nelu Tataru trimite un control la Spitalul de Urgenta Resita

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a solicitat, miercuri, reprezentantilor Inspectiei Sanitare de Stat ISS) sa demareze de urgenta un control la Spitalul Judetean de Urgenta Resita, urmare a imaginilor aparute in spatiul public privind modul in care sunt tratati pacientii din cadrul sectiei de boli infectioase, potrivit News.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )