Libnet.ro
UNICEF

12:30

NEPI intentioneaza sa obtina aproape 100 milioane euro dintr-o oferta de drepturi

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NEPI intentioneaza sa obtina aproape 100 milioane euro dintr-o oferta de drepturi

Fondul sud-african de inves-titii NEPI simbol NEP) vrea sa lanseze o oferta de drepturi pentru toti actionarii companiei, intentionand sa obtina aproximativ 100 de milioane euro, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB). continuă pe Ziarul Bursa

NEPI intentioneaza sa obtina aproape 100 milioane euro dintr-o oferta de drepturi

Fondul sud-african de investitii NEPI simbol NEP) vrea sa lanseze o oferta de drepturi pentru toti actionarii companiei, intentionand sa obtina aproximativ 100 de milioane euro, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

NEPI vrea sa stranga 100 mil. euro pentru achizitii aflate in negociere

Fondul sud-african New Europe Property Investments NEPI), unul dintre cei mai activi investitori imobiliari de pe piata romaneasca in ultimii ani, vrea sa atraga de pe piata de capital 100 milioane de euro pentru finantarea unor potentiale achizitii.

Loto 6/49. Report de aproape 9 MILIOANE de euro la Loto 6/49.

Duminica, 16 iunie, vor avea loc noi trageri Loto 6/49, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 5/40 si Super Noroc. La Loto 6/49, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare depeste 40 milioane lei peste 8,9 milioane euro), iar la Noroc este in joc un report cumulat in valoare de 831. 900 de lei peste 185. 567 de euro). In urma tragerii Joker de duminica, la categoria I, se inregistreaza un report in valoare de peste 300. 919 lei. La Loto 5/40, la categoria I, se inregistreaza un report in .

Audi inaugureaza o noua uzina in Ungaria, cu investitii de 900 milioane euro

Audi a inaugurat la Gyor, in vestul Ungariei, o noua uzina construita pentru a produce modelul A3 Sedan, uzina la care lucrarile au pornit in 2011, iar investitiile au totalizat 900 milioane euro. Audi a creat 2. 100 de locuri de munca prin noua unitate si are 9. 000 de angajati in tara vecina unde a investit peste 5 miliarde euro in doua decenii.

Contorizarea individuala din Capitala aduce Primariei economii anuale de peste 13 milioane euro

Primaria Capitalei a economisit in perioada 2007-2012 aproximativ 70 milioane euro, reprezentand subventii neacordate datorita reducerii consumului de gigacalorii prin contorizarea individuala cu repartitoare de costuri a 47% din totalul apartamentelor din Bucuresti, reiese dintr-o analiza ista Romania, realizata pe baza datelor centralizate obtinute de la Radet Bucuresti si Autoritatea Nationala de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilitati Publice ANRSC), conform unui comunicat de presa.

Un bust realizat de artistul Alberto Giacometti ce o reprezinta pe ultima lui muza, vandut la o licitatie cu 3 milioane euro

Un bust din bronz realizat de artistul elvetian Alberto Giacometti ce o reprezinta pe ultima sa muza, Carolina, a fost vandut, joi, la o licitatie organizata in Lucerna, Elvetia, cu suma de trei milioane euro,.

Agricover a imprumutat 15 milioane euro de la Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre

Grupul Agricover a contractat un credit de 15 milioane euro de la Banca pentru Comert si Dezvoltare a Marii Negre BCDMN).

Revista 22: Noua generatie de moguli. Firmele controlate de Sebastian Ghita au obtinut, dupa venirea USL la putere, peste 28 milioane euro din contracte cu statul

In timp ce prima generatie de moguli, Vantu-Voiculescu-Patriciu, isi pierde usor din importanta, o alta tinde sa-i ia locul. Varful de lance al noului val este fara indoiala Sebastian Ghita, care isi construieste cu cu rabdare un imperiu, in care un loc aparte il reprezinta banii castigati din afacerile cu statul. Prosper si in timpul guvernarii PDL, firmele controlate de Sebastian Ghita au obtinut in ultimul an, de la venirea USL la putere, contracte cu statul de peste 28 milioane euro, potrivit publicatiei Revista 22.

FMI acorda Portugaliei 657 milioane euro din pachetul de asistenta financiara si un ragaz suplimentar pentru reducerea deficitului

Fondul Monetar International FMI) va acorda Portugaliei cea de a doua transa in valoare de 657 milioane euro din pachetul de asistenta financiara. Totodata, va accepta cererea Lisabonei de a beneficia de un.

Costul achizitionarii de avioane multirole de la statul portughez a fost estimat la 628 milioane euro

Cuantumul creditelor de angajament si bugetare aferent achizitionarii de avioane multirol de la statul portughez a fost calculat la 628 milioane euro, pentru perioada 2013-2017, achizitia urmand sa fie din nou discutata in urmatoarea sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )