Libnet.ro
UNICEF

05:45

NEPI isi majoreaza capitalul cu 100 mil. euro pentru achizitia Promenada si contruieste o cladire de birouri langa mall

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
NEPI isi majoreaza capitalul cu 100 mil. euro pentru achizitia Promenada si contruieste o cladire de birouri langa mall

Fondul sud-african de investitii NEPI isi va majora capitalul cu circa 100 milioane euro, necesara pentru finantarea achizitiei Promenada. Fondul a anuntat finalizarea cumpararii unui teren de 1,2 hectare, aflat langa mall-ul din Bucuresti, unde va. continuă pe Wall-Street Ro

Fondul imobiliar NEPI isi va majora capitalul cu 100 milioane de euro pentru Promenada Mall si va construi noi birouri langa acesta

Fondul de investitii NEPI va efectua o majorare de capital de circa 100 milioane euro, pentru a finanta achizitia mall-ului Promenada, si a anuntat cumpararea unui teren de 1,2 hectare, aflat langa centrul comercial, unde va construi o cladire de birouri, scrie Mediafax.

Dosarul Bica: Dorin Cocos ar fi cerut 10 mil. euro pentru a interveni in favoarea lui Gheorghe Stelian

Omul de afaceri Dorin Cocos, fostul sot al Elenei Udrea, ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din cadrul ANRP in vederea solutionarii dosarului in care Gheorghe Stelian, zis Stelu, cerea despagubiri.

Alina Bica, audiata la DNA pentru acordarea unei despagubiri de 150 mil. euro pentru un teren

Alina Bica a fost audiata joi seara la DNA pentru ca ar fi facut parte dintr-o comisie din ANRP, care ar fi aprobat, in 2011, despagubirea lui Gheorghe Stelian cu 150 de milioane de euro pentru un teren din Capitala care a fost supraevaluat, au.

NEPI majoreaza capitalul cu inca 100 milioane de euro pentru a finanta achizitia Promenada Mall

Fondul sud-african NEPI a anuntat astazi o noua majorare de capital de aproximativ 100 milioane de euro, bani care vor fi utilizati pentru finantarea achizitiei centrului comercial Promenada Mall, arata un raport transmis Bursei de Valori Bucuresti.

UE: Fond de 21 miliarde de euro pentru sustinerea investitiilor

Uniunea Europeana analizeza implementarea unui fond in valoare de 21 de miliarde de euro pentru sustinerea investitiilor. Astfel, fondul va fi destinat acoperirii riscurilor presupuse de initierea unor proiecte impreuna cu investitorii privati. Initiativa urmeaza sa fie prezentata in cursul acestei saptamani.

Dorin Cocos ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni la ANRP

Omul de afaceri Dorin Cocos ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) in legatura cu despagubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren in Capitala, reiese din referatul DNA la dosarul in care este cercetata si procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica, potrivit Agerpres.

DNA: Dorin Cocos ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni in favoarea lui Gheorghe Stelian

Numele lui Dorin Cocos apare in dosarul Alinei Bica. Omul de afaceri ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din cadrul ANRP in vederea solutionarii dosarului in care.

DNA confirma ca numele lui Dorin Cocos apare in dosarul Alinei Bica: Omul de afaceri ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni la ANRP

Omul de afaceri Dorin Cocos ar fi cerut 10 milioane de euro pentru a interveni pe langa factori de decizie din Autoritatea Nationala pentru Restituirea Proprietatilor ANRP) in legatura cu despagubirea lui Stelian Gheorghe pentru un teren in Capitala, reiese din referatul DNA la dosarul in care este cercetata si procurorul-sef al DIICOT, Alina Bica.

Bayern Munchen a rambursat imprumutul de 346 de milioane de euro pentru Allianz Arena cu aproape 16 ani inainte de termen

Clubul Bayern Munchen a rambursat imprumutul de 346 de milioane de euro pentru Allianz Arena cu aproape 16 ani inainte de termen, a anuntat Karl-Heinz Rummenigge, potrivit AFP. in 2005 am imprumutat 346.

UE ne aloca 42 miliarde euro pentru perioada 2014-2020

Alocarea totala pentru tara noastra la nivelul programelor operationale cu finantare europeana este de circa 42 de miliarde de euro pentru perioada 2014-2020, conform afirmatiilor domnului Laurentiu Dinu, managing partner EU Advisors si membru ex-officio al board-ului AmCham Romania, care adauga ca patru programe operationale pot finanta sectorul intreprinderilor mici si mijlocii IMM) in intervalul amintit.

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1926 seconds )