Libnet.ro
UNICEF

22:45

UE ne aloca 42 miliarde euro pentru perioada 2014-2020

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
UE ne aloca 42 miliarde euro pentru perioada 2014-2020

Alocarea totala pentru tara noastra la nivelul programelor operationale cu finantare europeana este de circa 42 de miliarde de euro pentru perioada 2014-2020, conform afirmatiilor domnului Laurentiu Dinu, managing partner EU Advisors si membru ex-officio al board-ului AmCham Romania, care adauga ca patru programe operationale pot finanta sectorul intreprinderilor mici si mijlocii IMM) in intervalul amintit. continuă pe Ziarul Bursa

Previziunile pentru 2014 arata un volum de finantari in leasing de 1,3 miliarde euro

Volumul previzionat de finantari in leasing in 2014 ar putea ajunge la un portofoliu de 1,3 miliarde euro, a declarat, ieri, presedintele Consiliului de Leasing al Asociatiei Societatilor Financiare - ALB Romania, Felix Daniliuc.

Volkswagen va investi 85,6 miliarde euro in urmatorii 5 ani

Grupul auto german Volkswagen urmareste sa investeasca 85,6 miliarde euro in urmatorii 5 ani, pentru extinderea pe pietele externe, incercand sa inlature Toyota din pozitia de cel mai mare constructor auto din lume, informeaza Reuters.

Teodorovici: Romania va incepe in acest an implementarea fondurilor alocate pentru perioada de programare 2014 - 2020

Romania va incepe in acest an implementarea fondurilor europene alocate pentru perioada de programare 2014 - 2020, a declarat ministrul Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici, la Bruxelles, la reuniunea Consiliului Afaceri Generale dedicata politicii de coeziune.

Bayern Munchen a rambursat imprumutul de 346 de milioane de euro pentru Allianz Arena cu aproape 16 ani inainte de termen

Clubul Bayern Munchen a rambursat imprumutul de 346 de milioane de euro pentru Allianz Arena cu aproape 16 ani inainte de termen, a anuntat Karl-Heinz Rummenigge, potrivit AFP. in 2005 am imprumutat 346.

Strategia Nationala de Sanatate pentru 2014-2020, adoptata de Guvern

Guvernul a adoptat, marti, Strategia Nationala de Sanatate pentru 2014 - 2020, care prevede dezvoltarea de servicii de sanatate minimale si de baza, o mai buna integrare a asistentei medicale prin consolidarea serviciilor clinice ambulatorii si reorganizarea serviciilor spitalicesti.

Compania de drumuri plateste inca 26 de milioane de euro pentru autostrada construita de Bechtel

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale CNADNR) va plati inca 26 de milioane de euro pentru finalizarea autostrazii construite de compania americana Bechtel. Este vorba de finalizarea lucrarilor la tronsonul de autostrada inaugurat acum 4 ani, cu luingimea de 52 de kilometri, intre Campia turzii si Gilau si lasat neterminat in proportie de 3%.

Guvernul a aprobat Strategia Nationala de Sanatate 2014-2020

Guvernul a aprobat, marti, Strategia Nationala de Sanatate 2014-2020 si un plan de actiuni pentru implementarea Strategiei nationale.

Comisia Europeana aloca Romaniei inca 262 de milioane de euro pentru constructia de autostrazi

Comisia Europeana a hotarat sa acopere costurile de constructie a doua tronsoane de autostrada din Romania, finantate initial de statul roman prin imprumuturi bancare, a informat, joi, Reprezentanta CE la Bucuresti. Prin decizia semnata de comisarul european pentru politica regionala, Corina Cretu, 262 milioane de euro au fost alocati din Fondul de coeziune pentru aceste proiecte.

IMM-urile pot obtine de la EximBank pana la 1,5 milioane euro pentru investitii

Intreprinderile mici si mijlocii din tara noastra pot beneficia de credite de dezvoltare de la EximBank de pana la 1,5 milioane de euro echivalentul in ei) pentru proiecte de investitii, pe o perioada de pana la 10 ani, a declarat Corina Vulpes, directorul Directiei Relatii Financiare Interne si Internationale din cadrul bancii.

Hidroelectrica va cheltui 3,5 milioane de euro pentru un sistem IT

Hidroelectrica va achizitiona un sistem informatic integrat de tip Enterprise Resource Planning cu instrumente de analiza manageriala de tip Business Intelligence in valoare de 3,5 milioane euro. Astfel, incepand cu data de 19. 2014, anuntul de participare cu numarul 155643 la licitatia deschisa pentru achizitia ERP-ului poate fi accesat pe site-ul e-licitatie. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )