Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nepotul exploratorului Jacques Cousteau dezvaluie cea mai mare statie de cercetare subacvatica

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Nepotul exploratorului Jacques Cousteau dezvaluie cea mai mare statie de cercetare subacvatica

Fabien Cousteau, nepotul celebrului explorator Jacques-Yves Cousteau, si designerul industrial Yves Behar vor sa construiasca cea mai mare statie de cercetare subacvatica, la 20 de metri sub suprafata Marii Caraibelor. continuă pe Ziarul Bursa

Twitter, cea mai mare crestere anuala a utilizatorilor zilnici

Twitter a raportat cea mai mare crestere anuala a numarului de utilizatori zilnici din istoria sa, 3.

Lovitura grea pentru Dacia! Ce profit ar putea inregistra cea mai mare companie din Romania, in aceasta perioada de pandemie

Cifra de afaceri a Automobile Dacia a scazut anul trecut, iar anul acesta este de asteptat ca aceasta sa se prabuseasca pur si simplu, dupa criza financiara provocata de pandemia de coronavirus. Profitul Automobile Dacia a scazut anul trecut cu 2,1% Chiar inainte de pandemia de coronavirus, Automobile Dacia incheia anul 2019 cu o cifra .

Prefectul de Olt, bolnav de Covid, spune ca a avut nevoie de sprijin cu sursa externa de oxigen: Cea mai mare prostie e sa spui ca virusul nu exista

Prefectul de Olt, Florin Homorean, internat la Colentina, dupa ce a avut nevoie de respiratie asistata cu sursa externa, spune ca s-a infectat desi a purtat si masca si manusi in cadrul unei sedinte cu reprezentanti ai Inspectoratului Judetean Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si ISU. Cea mai mare prostie e sa spui prostia ca nu exista, n. r. ), a declarat prefectul de Olt la Digi24.

El e omul care ia cea mai mare pensie din Romania - Suma colosala pe care o incaseaza lunar

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandant al Penitenciarului de la Colibasi, este cel care primeste cea mai mare pensie din Romania. El a invins in instanta Casa de Pensii si urmeaza sa castige si mai mult.

Prognoza meteo: ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Cum va fi vremea in Bucuresti

Cea mai mare parte a tarii se va afla miercuri sub o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

Informare de vreme instabila in cea mai mare parte a tarii,pana la ora 22:00;in Bucuresti vor fi 32 de grade

Cea mai mare parte a tarii se va afla miercuri sub o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), scrie Agerpres. Potrivit meteorologilor, in intervalul orar 12:00 - 22:00, in regiunile intra-carpatice, la deal si la munte, se vor semnala averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si grindina. De asemenea, cantitatile de apa vor depasi 20 - 25 lmp, iar pe arii restranse 30 - 35 lmp.

VIDEO Focar de COVID-19 la cea mai mare companie din Braila, care are 3.400 de angajati. Prefect: Daca nu va protejati, vom fi obligati sa inchidem fabrica

Cincizeci de angajati ai celui mai mare angajator din judetul Braila - o fabrica de cablaje auto cu 3. 400 de salariati - au fost diagnosticati cu COVID-19. Prefectul Brailei, Catalin Boboc, ii avertizeaza pe oameni ca daca nu isi vor lua toate masurile de protectie in timpul serviciului, dar si in mijloacele de transport in comun cand vin sau pleaca de la munca, va fi obligat sa inchida fabrica.

EXCLUSIV Cea mai mare fabrica din judetul Braila a devenit focar de coronavirus. Institutia Prefectului, pentru B1.RO: incercam sa evitam situatia in care sa fim nevoiti sa oprim activitatea

EXCLSUIV Fabricade componente auto YAZAKI din Braila, cel mai mare angajator privat din judet, cu peste 3. 400 de muncitori, a devenit focar de COIVID-19, dupa ce au fost confirmate peste 40 de cazuri de.

Twitter a inregistrat cea mai mare crestere anuala a utilizatorilor zilnici din istoria companiei

Cresterea a fost determinata in primul rand de factori externi, precum masurile de distantare sociala impuse de autoritati si discutiile intense legate de pandemia de Covid-19.

Vreme instabila in cea mai mare parte a tarii, pana maine dimineata

Fenomene meteo de instabilitate atmosferica accentuata sunt prognozate in majoritatea regiunilor pan.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )