Libnet.ro
UNICEF

20:15

Prognoza meteo: ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Cum va fi vremea in Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Prognoza meteo: ploi torentiale in cea mai mare parte a tarii. Cum va fi vremea in Bucuresti

Cea mai mare parte a tarii se va afla miercuri sub o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata, anunta Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe Adevărul

RADU CRACIUN, PRESEDINTE APAPR SI DIRECTOR BCR PENSII: Cea mai mare parte a scaderilor a fost recuperata in termeni year-to-date

Cea mai mare parte a scaderilor fondurilor de pensii private Pilon II, cauzata de pandemie, a fost recuperata, iar randamentul year-to- date in industria fondurilor de pensii este in jur de 0% in momentul de fata, a precizat, ieri, Radu Craciun, presedintele Asociatiei pentru Pensiile Administrate Privat din Romania APAPR), intr-o interventie la Digi24. Craciun este si presedintele si directorul general al BCR Pensii, administrator de fond ce gestiona la 30 iunie active in valoare de 4,5 miliarde de lei din care 811 milioane de lei investitii valoarea portofoliului de actiuni de la bursa locala.

Informare de vreme instabila in cea mai mare parte a tarii,pana la ora 22:00;in Bucuresti vor fi 32 de grade

Cea mai mare parte a tarii se va afla miercuri sub o informare meteo de instabilitate atmosferica accentuata, conform Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), scrie Agerpres. Potrivit meteorologilor, in intervalul orar 12:00 - 22:00, in regiunile intra-carpatice, la deal si la munte, se vor semnala averse cu caracter torential, descarcari electrice, intensificari de scurta durata ale vantului, vijelii si grindina. De asemenea, cantitatile de apa vor depasi 20 - 25 lmp, iar pe arii restranse 30 - 35 lmp.

Prognoza meteo, azi, 21 iulie 2020. Temperaturi caniculare in cea mai mare parte a tarii

Astazi vreme se anunta calda in cea mai mare parte a tarii. Exceptie fac zonele montate si partea de nord a tarii, acolo unde prognoza meteo pentru azi, 21 iulie, anunta instabilitate atmosferica.

Prognoza meteo: Ce ne asteapta pana pe 17 august. Unde se racoreste, cat va ploua

Administratia Nationala de MeteorologieANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani. Sunt anuntate ploi in cea mai mare parte a tarii si temperaturi mai scazute decat cele normale. Pana pe 27 iulie sunt anuntate averse de ploaie in cea mai mare parte a tarii, dar in special in regiunile vestice si nord-vestice.

Prefectul de Olt, bolnav de Covid, spune ca a avut nevoie de sprijin cu sursa externa de oxigen: Cea mai mare prostie e sa spui ca virusul nu exista

Prefectul de Olt, Florin Homorean, internat la Colentina, dupa ce a avut nevoie de respiratie asistata cu sursa externa, spune ca s-a infectat desi a purtat si masca si manusi in cadrul unei sedinte cu reprezentanti ai Inspectoratului Judetean Politie, Inspectoratul Judetean de Jandarmi si ISU. Cea mai mare prostie e sa spui prostia ca nu exista, n. r. ), a declarat prefectul de Olt la Digi24.

El e omul care ia cea mai mare pensie din Romania - Suma colosala pe care o incaseaza lunar

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandant al Penitenciarului de la Colibasi, este cel care primeste cea mai mare pensie din Romania. El a invins in instanta Casa de Pensii si urmeaza sa castige si mai mult.

Aceasta este cea mai mare pensie din Romania. Suma fabuloasa pe care o primeste un fost procuror comunist

Intr-o tara in care pensiile sunt si de 700 de lei, romanii se intreaba cine este cel care are cea mai mare pensie din tara, cat are si ce functii a ocupat de-a lungul vietii sale profesionale.

Pensii 2020. Omul cu cea mai mare pensie a dat lovitura in instanta! Va castiga si mai multi bani. Ia intr-o luna cat altii in 5 ani

In 2019, deputatul PSD Diana Tusa dezvaluia ca, la 30 de ani de la Revolutie, un barbat, fost comandant, are o pensie de 73. 890 de lei si ca fiul unui fost vicepresedinte al Bancorex a ajuns secretar de stat la Ministerul Finantelor. Restul e poveste, a spus ea atunci. Povestea a ramas, ba chiar pentru .

VIDEO Cea mai mare harta 3D a Universului, realizata dupa 20 de ani de munca, publicata de astrofizicieni

Astrofizicieni din lumea intreaga au publicat luni cea mai mare harta 3D a Universului realizata vreodata, rezultata dupa analiza a peste patru milioane de galaxii si quasari, obiecte ultraluminoase ce produc o cantitate colosala de energie, transmite AFP, preluata de Agerpres.

VIDEO Focar de COVID-19 la cea mai mare companie din Braila, care are 3.400 de angajati. Prefect: Daca nu va protejati, vom fi obligati sa inchidem fabrica

Cincizeci de angajati ai celui mai mare angajator din judetul Braila - o fabrica de cablaje auto cu 3. 400 de salariati - au fost diagnosticati cu COVID-19. Prefectul Brailei, Catalin Boboc, ii avertizeaza pe oameni ca daca nu isi vor lua toate masurile de protectie in timpul serviciului, dar si in mijloacele de transport in comun cand vin sau pleaca de la munca, va fi obligat sa inchida fabrica.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )