Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce au iN COMUN Nicolae cu Printul Harry. NEPOTUL Regelui Mihai, in ATENTIA presei britanice

B1 B1,
Ce au iN COMUN Nicolae cu Printul Harry. NEPOTUL Regelui Mihai, in ATENTIA presei britanice

Fostul principe Nicolae a cucerit inimile romanilor, scrie presa britanica, dupa inmormantarea Regelui Mihai. Publicatia Metro il compara pe Nicolae Medforth-Mills si. continuă pe B1

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, s-a casatorit in secret cu Alina Maria Binder

Fostul principe Nicolae, nepot al regelui Mihai exclus in august 2016 din linia de succesiune, s-a casatorti in secret cu Alina Maria Binder. Cuplu apare pe lista oficiala de participanti la funeraliile regelui sub numele domnul si doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills,.

Motivul pentru care Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a calatorit in Trenul Regal

Printul Nicolae nu a fost primit in trenul regal. Nicolae a participat, insa, la inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Arges. Sambata, in.

Motivul pentru care Nicolae, nepotul Regelui Mihai, nu a calatorit in Trenul Regal la funeralii

Printul Nicolae nu a fost primit in trenul regal. Nicolae a participat, insa, la inmormantarea bunicului sau, Regele Mihai, de la Catedrala din Curtea de Arges. Sambata, in.

Moment incarcat de semnificatii intre Printul Charles si MS Margareta, la inmormantarea Regelui Mihai

Personalitati si membri ai Caselor Regale din strainatate au participat lafuneraliile Regelui Mihai. Printre acestia, si Printul Charles. Despre Printul Charles si MS Margareta s-a scris,.

Printul Charles al Marii Britanii, prezent la funeraliile regelui Mihai

Funeraliile regelui Mihai au adunat in Romania fete regale din toata lumea. Primul care si-a confirmat participarea a fost Printul Charles al Marii Britanii. Regele Mihai I va fi.

LIVE VIDEO Funeraliile Regelui Mihai I. Printul Charles si presedintele Iohannis, la Palatul Regal. Programul evenimentelor

Regele Mihai I va fi inmormantat astazi, la Curtea de Arges, la funeralii urmand sa participe reprezentanti a zeci de case regale din intreaga lume. Traficul rutier va fi restrictionat sambata, in centrul Capitalei, pana in a doua parte a zilei, pentru funeraliile Regelui Mihai I.

Fostul principe Nicolae, aplaudat de multime la funeraliile Regelui Mihai: Sa iubiti Romania! - VIDEO

Regele Mihai I a fost inmormantat, sambata seara, in Noua Catedrala Arhiespiscopala si Regala de la Curtea de Arges, unde a fost inmormantata si Regina Ana. La.

Printul Harry si Meghan Markle se casatoresc pe 19 mai

Printul Harry si Meghan Markle se casatoresc pe 19 mai 2018, in Capela St. George a castelului Windsor, a anuntat Palatul Kensington. Cuplul a ales o sambata de primavara pentru nunta lor si o.

Printul Harry si Meghan Markle au anuntat data la care se vor casatori

Palatul Kensington a anuntat data oficiala in care va avea loc mult asteptata nunta dintre Printul Harry al Marii Britanii si actrita americana Meghan Markle.

Printul Harry si Meghan Markle se vor casatori pe 19 mai

Printul Harry al Marii Britanii si logodnica acestuia, Meghan Markle, se vor casatori pe 19 mai 2018, a anuntat Kensington Palace, relateza Reuters.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )