Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce nereguli a descoperit Ministrul Muncii pe litoral: Unii stateau cu masca pe ureche, altii cu ea agatata de un nasture

Adevărul Adevărul,
Ce nereguli a descoperit Ministrul Muncii pe litoral: Unii stateau cu masca pe ureche, altii cu ea agatata de un nasture

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a facut parte din echipa de control care a fost la agentii economici pentru a vedea cum se respecta masurile de distantare fizica. Ministrul a observat mai multe nereguli. continuă pe Adevărul

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Managerii benzinariilor trebuie sa isi inteleaga rolul, niciunei persoane nu trebuie sa i se permita accesul daca nu are masca (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a lansat un apel catre managerii de benzinarii, duminica, cand le-a cerut sa isi inteleaga rolul, niciunei persoane nu trebuie sa i se permita accesul daca nu are.

Ministrul Muncii s-a strecurat printre cei care asteptau sa intre intr-un club din Mamaia. Ce a descoperit acolo

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, duminica, dupa mai multe vizite in localuri si cluburi din nordul statiunii Mamaia, ca a gasit mai multe locatii supraaglomerate.

MINISTRUL MUNCII: Peste 100.000 de persoane sunt in somaj tehnic

Peste 100. 000 de persoane continua sa se afle, in momentul de fata, in somaj tehnic, a declarat, vineri, la Botosani, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, anunta Agerpres.

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea COVID-19 si sa ia mai multe masuri de organizare a localurilor

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat duminica, la Constanta, ca agentii economici trebuie sa considere guvernul un partener si sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea.

Noi masuri de sustinere a angajatilor, anuntate de ministrul Muncii. Cat poate plati statul pentru munca flexibila

Noi masuri de sustinere a angajatilor au fost anuntate joi de ministrul Muncii, Violeta Alexandru, inclusiv in privinta platii pentru munca flexibila si a zilierilor.

Ministrul Muncii digitalizeaza institutiile din subordine: Online, fara drumuri, fara stat la cozi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, miercuri seara, ca a semnat ordinul care permite ca, din 15 august, comunicarea cu toate institutiile din subordinea ministerului sa se faca online, precizand ca drumul spre digitalizare este ireversibil la Ministerul Muncii.

Masca de protectie este obligatorie in benzinarii, avertizeaza ministrul Muncii

Niciunei persoane nu trebuie sa i se permita accesul intr-o statie de benzina daca nu poarta masca d.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )