Libnet.ro
UNICEF

14:15

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea COVID-19 si sa ia mai multe masuri de organizare a localurilor

B1 B1,
Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea COVID-19 si sa ia mai multe masuri de organizare a localurilor

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a declarat duminica, la Constanta, ca agentii economici trebuie sa considere guvernul un partener si sa se implice mai mult pentru a preveni raspandirea. continuă pe B1

Violeta Alexandru, ministrul Muncii: Managerii benzinariilor trebuie sa isi inteleaga rolul, niciunei persoane nu trebuie sa i se permita accesul daca nu are masca (VIDEO)

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a lansat un apel catre managerii de benzinarii, duminica, cand le-a cerut sa isi inteleaga rolul, niciunei persoane nu trebuie sa i se permita accesul daca nu are.

VIOLETA ALEXANDRU: Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni cresterea numarului de infectari

Agentii economici trebuie sa se implice mai mult pentru a preveni cresterea numarului de cazuri de infectie cu Covid, sa ia mai multe masuri de organizare a localurilor pentru a evita orice situatie de imbolnavire, considera ministrul Muncii.

Ce nereguli a descoperit Ministrul Muncii pe litoral: Unii stateau cu masca pe ureche, altii cu ea agatata de un nasture

Violeta Alexandru, Ministrul Muncii, a facut parte din echipa de control care a fost la agentii economici pentru a vedea cum se respecta masurile de distantare fizica. Ministrul a observat mai multe nereguli.

Ministrul Muncii s-a strecurat printre cei care asteptau sa intre intr-un club din Mamaia. Ce a descoperit acolo

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, duminica, dupa mai multe vizite in localuri si cluburi din nordul statiunii Mamaia, ca a gasit mai multe locatii supraaglomerate.

Violeta Alexandru, in vizita pe litoral: Multe baruri supraaglomerate. Jandarmii sa intervina in aglomeratii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a declarat, duminica, dupa mai multe vizite in localuri si cluburi de pe litoral, ca a gasit mai multe locatii supraaglomerate si e nevoie de mai multa responsabilitate. Pentru aglomeratia din spatiul public, ministrul a recomandat sa se apeleze la jandarmerie, potrivit Mediafax.

VIOLETA ALEXANDRU: Saptamana viitoare vom lansa o aplicatie prin care se va inregistra mai usor activitatea zilierilor

Saptamana viitoare vom lansa public o aplicatie prin care se va inregistra mai usor activitatea celor care lucreaza in regim de zilieri, a declarat, astazi, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru da militaria jos din pod cu angajatii ITM: Terminati cu practicile de sunat pe telefon si atentionat persoana la care va duceti in control

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a transmis directorilor inspectoratelor teritoriale de munca sa termine cu practicile de atentionat persoana la care merg in control, dar si sa iasa din birouri, din locurile comode in care stau cu aer conditionat, si sa mearga alaturi de echipe pe teren.

Violeta Alexandru: Peste 100.000 de persoane sunt inca in somaj tehnic

Peste 100. 000 de persoane continua sa se afle, in momentul de fata, in somaj tehnic, a declarat, vineri, la Botosani, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, scrie Agerpres.

MINISTRUL MUNCII: Peste 100.000 de persoane sunt in somaj tehnic

Peste 100. 000 de persoane continua sa se afle, in momentul de fata, in somaj tehnic, a declarat, vineri, la Botosani, ministrul Muncii si Protectiei Sociale, Violeta Alexandru, anunta Agerpres.

Ministrul Muncii digitalizeaza institutiile din subordine: Online, fara drumuri, fara stat la cozi

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anuntat, miercuri seara, ca a semnat ordinul care permite ca, din 15 august, comunicarea cu toate institutiile din subordinea ministerului sa se faca online, precizand ca drumul spre digitalizare este ireversibil la Ministerul Muncii.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )