Libnet.ro
UNICEF

06:45

Nespresso a intrat pe piata din Romania. Primul Boutique isi va deschide portile in vara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Nespresso a intrat pe piata din Romania. Primul Boutique isi va deschide portile in vara

Nespresso, jucator in domeniul cafelei portionate premium, a intra in ianuarie pe piata din Romania si vrea ca la inceputul lunii iunie sa lanseze magazinul online precum si serviciul de asistenta telefonica. Primul Nespresso Boutique din Bucuresti. continuă pe Wall-Street Ro

Nespresso anunta intrarea pe piata din Romania

Nespresso, pionier si nume de referinta la nivel global in domeniul cafelei portionate premium, a anuntat astazi in mod oficial deschiderea operatiunilor sale comerciale in Romania.

Ce masini se devalorizeaza greu pe piata auto din Romania

O masina din Romania valoreaza dupa trei ani in medie 45% din pretul ei initial, reiese dintr-o analiza aVeziCatFace. ro, realizata pe un numar de peste 200. 000 de anunturi, circa 250 de modele de masini. La deprecierea unei masini contribuie semnificativ numarul de kilometri, starea tehnica, nivelul de echipare, motorizarea, combustibilul si tipul de caroserie.

INS: Preturile productiei industriale din Romania au crescut cu 0,2%

Preturile productiei industriale din Romania au crescut pe total cu 0,2%, in februarie 2015, comparativ cu luna anterioara, pe piata interna urcand cu 0,2%, iar pe cea externa cu 0,1%, potrivit datelor Institutului National de Statistica INS), remise azi redactiei.

Badea: Justitia din Romania, in nemarginita-i intelepciune, a gasit vinovat; asistenta. De ce s-a dus la WC?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi seara a emisiunii in gura presei, sentinta in dosarul Maternitatii Giulesti, prin care justitia din Romania a aplicat pedepse celor gasiti vinovati de tragedie:.

Aproximativ un milion de credinciosi catolici din Romania sarbatoresc Pastele

Zi plina de lumina si de bucurie pentru catolicii din lumea intreaga. Aproape un milion de credinciosi din Romania marcheaza duminica invierea Domnului, considerata cea mai importanta sarbatoare a.

Aproximativ un milion de credinciosi catolici din Romania sarbatoresc Pastele (VIDEO)

Zi plina de lumina si de bucurie pentru catolicii din lumea intreaga. Aproape un milion de credinciosi din Romania marcheaza duminica invierea Domnului, considerata cea mai importanta sarbatoare a.

Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele

Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale, care exprima trecerea de la moarte si pacat la viata noua in Isus Cristos Inviat.

Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele

Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale, care exprima trecerea de la moarte si pacat la viata noua in Isus Cristos inviat.

ADR Vest detine presedintia Asociatiei Agentiilor pentru Dezvoltare Regionala din Romania

In perioada 1 - 2 aprilie 2015, directorii celor 8 Agentii pentru Dezvoltare Regionala din Romania s-au intalnit in cadrul unei intalniri de lucru ce a avut loc in municipiul Alba Iulia.

Studiu: Materialele didactice din Romania sunt insuficiente

Aproximativ 75% din cadrele didactice din Romania predau in unitati de invatamant, in care materialele didactice sunt insuficiente sau lipsesc cu desavarsire, potrivit unui studiu international privind procesul de predare-invatare, informeaza Mediafax.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )