Libnet.ro
UNICEF

06:45

Aproximativ un milion de credinciosi catolici din Romania sarbatoresc Pastele (VIDEO)

B1 B1,
Aproximativ un milion de credinciosi catolici din Romania sarbatoresc Pastele (VIDEO)

Zi plina de lumina si de bucurie pentru catolicii din lumea intreaga. Aproape un milion de credinciosi din Romania marcheaza duminica invierea Domnului, considerata cea mai importanta sarbatoare a. continuă pe B1

Aproximativ un milion de credinciosi catolici din Romania sarbatoresc Pastele

Zi plina de lumina si de bucurie pentru catolicii din lumea intreaga. Aproape un milion de credinciosi din Romania marcheaza duminica invierea Domnului, considerata cea mai importanta sarbatoare a.

Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele

Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale, care exprima trecerea de la moarte si pacat la viata noua in Isus Cristos inviat.

Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele

Aproximativ un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele, iar sambata noapte vor participa la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale, care exprima trecerea de la moarte si pacat la viata noua in Isus Cristos Inviat.

Aproape un milion de catolici din Romania sarbatoresc duminica Pastele

Aproape un milion de catolici din Romania sarbatoresc, duminica, Pastele, in noaptea aceasta participand la celebrarea solemna a Vigiliei Pascale, care exprima trecerea de la moarte si pacat la viata noua in Isus Cristos inviat.

Evreii din Romania incep Pastele cu o cina rituala

Evreii incep vineri, cu o cina rituala, Pastele Pesah), o sarbatoare a libertatii celebrata in amintirea eliberarii din sclavia egipteana si a iesirii din Egipt sub conducerea lui Moise, dar si a suferintelor indurate de popor in timpul peregrinarii prin desert.

Victor Ponta: Multa sanatate, bucurie si liniste sufleteasca pentru credinciosii catolici si protestanti care sarbatoresc Pastele si crestinilor ortodocsi care sarbatoresc Floriile!

Victor Ponta le face urari romanilor. Printr-un mesaj postat pe site-ul Guvernului, premierul le-a transmis credinciosilor catolici si protestanti care duminica sarbatoresc Pastele si crestinilor ortodocsi.

Catolicii din Romania au sarbatorit Pastele

Catolicii au sarbatorit in aceasta noaptea iniverea Domnului. in Bucuresti, aproape o mie de oameni au participat la slujba de la Catedrala Sfantul Iosif. Credinciosii catolici au luat lumina sfanta si au.

Studiu: Materialele didactice din Romania sunt insuficiente

Aproximativ 75% din cadrele didactice din Romania predau in unitati de invatamant, in care materialele didactice sunt insuficiente sau lipsesc cu desavarsire, potrivit unui studiu international privind procesul de predare-invatare, informeaza Mediafax.

Badea: Justitia din Romania, in nemarginita-i intelepciune, a gasit vinovat; asistenta. De ce s-a dus la WC?

Mircea Badea a comentat, in editia de joi seara a emisiunii in gura presei, sentinta in dosarul Maternitatii Giulesti, prin care justitia din Romania a aplicat pedepse celor gasiti vinovati de tragedie:.

Nespresso a intrat pe piata din Romania. Primul Boutique isi va deschide portile in vara

Nespresso, jucator in domeniul cafelei portionate premium, a intra in ianuarie pe piata din Romania si vrea ca la inceputul lunii iunie sa lanseze magazinul online precum si serviciul de asistenta telefonica. Primul Nespresso Boutique din Bucuresti.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )