Libnet.ro
UNICEF

01:05

Netflix, crestere de milioane de abonati in primul trimestru din 2020. Topul celor mai urmarite productii

Adevărul Adevărul,
Netflix, crestere de milioane de abonati in primul trimestru din 2020. Topul celor mai urmarite productii

Platforma de streaming Netflix a inregistrat aproximativ 16 milioane de abonati in primul trimestru al anului 2020, fiind depasite estimarile initiale si stabilit un record privind castigurile trimestriale, scrie Variety. continuă pe Adevărul

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Cresterea veniturilor Huawei Technologies a incetinit semnificativ

Cresterea veniturilor Huawei Technologies a incetinit semnificativ in primul trimestru din 2020, dar grupul chinez a apreciat ca rezultatele trimestriale arata rezilienta companiei, in contextul intensificarii campaniei SUA de a restrictiona expansiunea sa globala, ca urmare a temerilor de securitate, si a impactului pandemiei de coronavirus COVID-19), transmit Bloomberg si Reuters.

IN PRIMUL TRIMESTRU DIN 2020: Profitul Coca-Cola a crescut cu 65%

Profitul Coca-Cola a crescut cu 65% in primul trimestru al acestui an, pana la 2,775 miliarde dolari, dar reprezentantii companiei au avertizat ca aceasta va suferi un impact material in 2020, determinat de masurile de distantare sociala si izolare impuse la nivel international pentru contracararea pandemiei de COVID-19, relateaza agentia EFE.

Netflix a avut in primul trimestru circa 16 milioane de noi abonati, mai mult decat dublu fata de cat se astepta

Platforma de streaming Netflix a inregistrat aproximativ 16 milioane de noi abonati in primul trimestru al anului 2020, fiind depasite estimarile initiale si a stabilit un record privind castigurile trimestriale, scrie Variety, citata de news. ro. in primul trimestru al anului, Netflix a adaugat bazei sale 15,77 milioane de abonati platitori. Aceasta crestere este determinata si de pandemia de Covid-19. Serviciul de streaming a transmis ca, in total, are 182,9 milioane de abonati platitori la finalul primului trimestru, cu 22,8% mai mult fata de aceeasi perioada a anului trecut.

Cresterea veniturilor Huawei a incetinit puternic in primul trimestru

Cresterea veniturilor Huawei Technologies a imcetinit puternic in primul trimestru, la numai 1%, fata de 39% in urma cu un an, dar cel mai mare furnizor de echipamente de telecomunicatii din lume si-a descris performantele ca fiind solide in contextul presiunilor din partea Statelor Unite si a impactului pandemiei de coronavirus.

Porsche a livrat aproximativ 53.000 de masini in primul trimestru al anului 2020

In primele trei luni ale anului 2020, Porsche a predat un numar total de 53. 125 de masini clientilor din intreaga lume. Comparativ cu anul anterior, livrarile au scazut cu 5 procente din cauza efectelor pandemiei de Coronavirus.

Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta

Ministerul Sanatatii confirma decesul unui medic din Constanta, din cauza infectiei cu noul coronavirus. Medicul avea varsta de 62 de ani si a lucrat la Spitalul Judetean Constanta pana in data de 6 aprilie, cand a demisionat. Primul medic din Romania decedat din cauza coronavirusului. Ce varsta avea barbatul din Constanta O zi mai tarziu, .

Netflix, pe plus dupa pandemie: numarul abonatilor a explodat, cand toate domeniile s-au dus in cap

La finele primului trimestru din 2020, numarul abonatilor la Netflix a crescut de mai bine de doua ori decat se asteptau oficialii companiei. in timp ce foarte multi oameni stau acasa pe timp.

STUDIU COLLIERS: Retailerii non-alimentari estimeaza ca afacerile din 2020 vor fi afectate de epidemia de Covid-19

45% dintre chiriasii din retail asteapta o scadere a afacerilor de peste 30% in 2020 si alti 39% prevad un declin de pana la 30%, ca urmare a acestor cel putin doua luni fara activitate, cu o revenire lenta din a doua jumatate a acestui an, potrivit unui studiu efectuat de Divizia Retail a Colliers International printre 84 de chiriasi si 21 de proprietari din sectorul de retail din Romania.

Cresterea veniturilor Huawei a incetinit puternic in primul trimestru, la numai 1%, fata de 39% in urma cu un an

Cresterea veniturilor Huawei Technologies a incetinit puternic in primul trimestru, la numai 1%, fata de 39% in urma cu un an, dar cel mai mare furnizor de echipamente de telecomunicatii din lume si-a descris performantele ca fiind solide in contextul presiunilor din partea Statelor Unite si a impactului pandemiei de coronavirus, transmite Reuters.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )